Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung’s Galaxy Watch met S Pen zou het geweldig doen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Samsung Galaxy Watch met S Pen zou het geweldig doen

De Galaxy Watch van Samsung met S Pen zou het geweldig doen

De Samsung Galaxy Watch is een van de beste smartwatches op de markt. De smartwatches van Samsung gebruikten tot 2021 een aangepast besturingssysteem genaamd Tizen. Met de release van de Galaxy Watch 4-serie kondigde Samsung echter een belangrijke update aan voor zijn smartwatch-besturingssysteem.

Hoewel de Galaxy Watch een horloge boordevol functies is, laat het uitgebreide ecosysteem van Samsung ruimte voor een extra invoeroptie die kan helpen de ervaring samenhangender te maken: S Pen-compatibiliteit.

De S Pen was cruciaal om Samsung’s vlaggenschip Note- en Tab-modellen te onderscheiden van de concurrentie. De Galaxy S22 Ultra en Galaxy Z Fold 4 zijn twee van Samsung’s beste mobiele apparaten die nu peninvoer accepteren. De Galaxy Watch bleef daarentegen in het stof liggen.

Samsung verbetert en verbetert zijn smartwatch-portfolio op unieke en fascinerende manieren. Met de onlangs uitgebrachte Galaxy Watch 5 lijkt het bedrijf zijn niche te hebben gevonden. De nieuwste inzending verbetert alles wat geweldig was aan de Galaxy Watch 4 door extra gezondheidssensoren en holistische welzijnsfuncties toe te voegen aan hetzelfde elegante maar toch klassieke horlogeontwerp.

Als het gaat om apparaten die peninvoer ondersteunen, is Samsung marktleider. Ondanks de vluchtige relatie van andere fabrikanten met Android-tablets, is Samsung zich blijven wijden aan producten waar de S Pen onder valt, zij het in de vorm van de Galaxy Tab-familie of de Galaxy Note (nu geïntegreerd in de Galaxy S Ultra-serie).

De S Pen is een wonder van een aanwijsapparaat en dankzij de integratie met de Galaxy Watch staat hij bovenaan de lijst met gebruikersinvoeropties.

Ondertussen hebben smartwatch-makers veel tijd besteed aan het op de markt brengen van horloges als smartphone-extensies waarmee gebruikers op intelligentere wijze meer alledaagse taken kunnen uitvoeren, zoals het controleren van berichten, het bepalen van de waarde van een beller, het scrollen door de krantenkoppen of het communiceren met stemassistenten om apparaten te bedienen. .