Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Scorpion, de “elektrische fiets” met een autonomie van 120 km

Halverwege tussen een fiets en een motorfiets is de Scorpion het nieuwe model van het bedrijf Juices Bikes, een voertuig met een gaspedaal dat 45 km / u kan halen, dicht bij de snelheidslimiet die in de meeste Europese steden geldt.

De Juiced Scorpion heeft een motor van 750 W, die enigszins voldoet aan de specificaties van een fiets in Europa. Om een ​​fiets als zodanig te beschouwen, mag de motor niet meer dan 250 W leveren en mag hij in geen geval lopen zonder te trappen, anders is het een motorfiets met een kleine cilinderinhoud.

Scorpion is feitelijk ontstaan ​​dankzij een samenwerking tussen Juices Bikes en fabrikant van elektrische motorfietsen Onyx en Bird. Ze hebben een batterij geïnstalleerd die een maximaal bereik van 120 km biedt en het is erg moeilijk om te bepalen of we het over een fiets hebben of niet.

Als je naar het ontwerp kijkt, lijkt er ruimte te zijn voor één passagier.

Hydraulische schijfremmen, achterlichten die aangaan tijdens het remmen, koplampen, banden voor stadsgebruik… zullen binnenkort op de site te koop zijn, samen met de rest van de modellen die ze aanbieden maar waarvan de prijs of gegevens niet zijn aangegeven

Omdat hij in Europa niet als een fiets kan worden beschouwd (hij moet worden geregistreerd omdat hij als bromfiets wordt beschouwd), kan hij alleen als zodanig in Amerika worden verkocht, hoewel hierover niets is bevestigd.

U vindt alle details van dit nieuwe voertuig op juicedscorpion.com