Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sharp introduceert op IFA 2023 de grootste 120-inch 8K-tv en een 5G 8K-tv

Het Japanse bedrijf heeft de naam van het product niet bekendgemaakt, maar zegt dat het van 6 tot 11 september aanwezig zal zijn op de IFA.

IFA 2019 staat voor de deur en zoals altijd wordt van technologiebedrijven verwacht dat ze hun nieuwste innovatieve producten presenteren. Sharp kondigde aan dat het op de IFA Berlijn de grootste 8K-smarttelevisie ter wereld zou onthullen. Het Japanse bedrijf heeft de naam van het product niet bekendgemaakt, maar zegt dat het van 6 tot 11 september aanwezig zal zijn op de IFA. De smart tv heeft een 120 inch scherm met 8K resolutie. Het bedrijf kondigde ook aan dat het een 5G-tv met 8K-resolutie zal lanceren. Details over de gigantische 8K- en 5G-8K-tv zijn niet onthuld. We verwachten echter dat de 5G-tv een 5G-basisband zal hebben. De televisie is bedoeld voor gebruik bij openbare tentoonstellingen zoals musea en scholen. De tv kan vanaf een afstand extreem scherpe video’s en afbeeldingen van kunstwerken weergeven. De exacte grootte van de 5G-tv is niet onthuld, maar hij kan 8K HDR-content streamen. Sharp hoopt een 8K + 5G-ecosysteem te bouwen dat high-definition video’s en foto’s via 5G-netwerken naar eindgebruikers verzendt of naar internet stuurt. High-end 8K ultraheldere videotransmissie vereist een ultrahoge bandbreedte van minimaal 512 Gbps, en alleen 5G kan deze snelheid leveren. We zullen meer details over de producten delen zodra ze worden onthuld.

(Bron)

Ik ben de oprichter van Androidgeek.pt en werk al tien jaar in de IT. Gepassioneerd door technologie, Android, adverteren, digitale marketing en strategische positionering, en natuurlijk Android <3