Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Siri kan binnenkort de veters van deze Nike sneakers voor je verstellen

De FitAdapt-technologie voor kabels die alleen passen Het vindt zijn weg in de schoenenlijnen van Nike, waaronder de Adapt Huarache.

Het ontwerp van de schoen dateert uit het begin van de jaren negentig, maar het zal de eerste Nike-schoen zijn die op de markt komt Bestuur Apple Watchor op afstand en vertel Siri eenvoudig dat het tijd is om de schoenveters aan te passen.

Naast het gemakkelijk los- en vastmaken van schoenen, biedt de nieuwe Nika Adapt-app nu een reeks aangepaste voorinstellingen op basis van het voettype of de geplande sportactiviteit van de gebruiker.

Gebruikers kunnen ook de kleur van de heldere LED’s in de Adapt Huaraches aanpassen. Er wordt echter niet vermeld of ze ook uitgezet kunnen worden, zodat je ‘s nachts minder aandacht trekt.

Nike heeft ook een app voor de Apple WatchHierdoor is het horloge een extra afstandsbediening voor schoenen. Dit is interessant voor degenen die graag gaan joggen terwijl ze hun smartphones thuis laten, en niet graag bukken om de knoppen op hun schoenen in te drukken.

FitAdapt-technologie Werkt met Siri-snelkoppelingen, zodat gebruikers aangepaste spraakopdrachten kunnen maken Activeer de functies van de schoenen eenvoudig door te spreken.

De Adapt Huarache sneakers zullen naar verwachting op 13 september in de verkoop gaan, maar de prijs is nog niet bekend gemaakt.