Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Skullcandy Grind Wireless recensie

Toen ik de originele Skullcandy Grind beoordeelde, vond ik dat deze een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding bood. Met een prijs van ongeveer £ 40 kon hij gewoon niet worden overtroffen en de uitstekende bouwkwaliteit overtrof ook mijn verwachtingen voor een budgetheadset. De Skullcandy Grind Wireless elimineert dan, zoals verwacht, de noodzaak van een 3,5 mm-kabel en gebruikt in plaats daarvan Bluetooth. Dit is niet alleen handiger dan een verwarde koptelefoonkabel, maar het kan ook handig zijn als een bepaalde iPhone in de toekomst echt de koptelefoonaansluiting niet meer nodig heeft, zoals iedereen verwacht.

Draadloos zijn heeft echter een prijs: de Grind Wireless kost op het moment van schrijven £ 70. Hij is echter nog steeds zeer goed geprijsd, omdat hij nog steeds precies hetzelfde geweldige ontwerp en dezelfde bouwkwaliteit heeft als zijn voorganger. Het relatief ingetogen bruine en zwarte model dat ik heb getest, biedt ook het gebruikelijke brede scala aan kleurtinten om de opvallende blauwe en groene opties duidelijk te benadrukken.

De metalen hoofdband is goed opgevuld en er zit een kleine inkeping in het midden die overeenkomt met de bovenkant van je hoofd. De oorschelpen zitten net zo comfortabel en ik merkte dat de hoofdband tijdens langere luistersessies niet op mijn hoofd drukte. Mijn oren werden niet te warm met de koptelefoon, zelfs niet op zonnige dagen.

De oorschelpen zijn zeer weinig horizontaal draaibaar, waardoor ze misschien niet zo eenvoudig te installeren zijn als andere hoofdtelefoons. Over het algemeen was dit echter geen probleem. Idealiter zou het beter zijn geweest als ze konden draaien, maar ook zonder deze functie zit de koptelefoon nog steeds vrolijk om je nek en blijft hij uit de weg. Sterker nog, ik vergeet vaak dat ik ze zelfs om mijn nek had.

De mediabediening bevindt zich aan de zijkant van de rechteroorschelp. Hiermee speel en pauzeer je nummers en pas je het volume aan. Je kunt ook nummers overslaan door de volumeknoppen ingedrukt te houden. In de praktijk blijkt dit echter erg frustrerend te zijn, omdat je de knop ongeveer twee seconden ingedrukt moet houden voordat de invoer wordt geregistreerd. Dit is veel langer dan andere draadloze hoofdtelefoons die ik met deze functie heb getest. De originele Grind heeft uiteraard geen knoppen, dus bij de bedrade versie was dit nooit een probleem.

Skullcandy Grind draadloze knoppen

Dit betekent ook dat het terugspoelen van een nummer in bijvoorbeeld een Spotify-afspeellijst een zeer nauwkeurige timing vereist. Sommige apps slaan automatisch een nummer over, maar Spotify springt standaard naar het begin van het nummer waarnaar je luistert. Als gevolg hiervan moet u de knop één keer ingedrukt houden om terug te keren naar het begin van het nummer, en vervolgens loslaten en opnieuw vasthouden om terug te keren naar het vorige nummer. Wanneer het nummer echter wordt afgespeeld, springt het eenvoudigweg terug naar het begin van hetzelfde nummer. Je hebt dus ultrasnelle reflexen nodig om daadwerkelijk terug te keren naar het gewenste nummer. Dit is ongelooflijk lastig en maakt het gebruik van de bedieningselementen erg vervelend.

Naast de mediaknoppen is er een micro-USB-poort om op te laden en een 3,5 mm AUX-poort, zodat je de meegeleverde hoofdtelefoonkabel kunt aansluiten, zelfs als de batterij leeg is of als je geen Bluetooth-audiobron hebt. De batterijduur bedraagt ​​een respectabele 12 uur en ik hoefde de batterij zeker niet vaker dan één keer per week op te laden. De Grind Wireless heeft ook een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen, wat in de praktijk prima werkte.

Skullcandy Grind draadloze hoofdbanddetail

De geluidskwaliteit blijft onveranderd ten opzichte van de originele Grind, waardoor de Grind Wireless nog steeds geweldig klinkt. Er is een goede basaanwezigheid die een mooie hoeveelheid energie toevoegt aan elektronische en hiphopnummers, maar er zit ook veel detail in de middentonen en hoge tonen, waardoor ze even geschikt zijn voor klassieke als akoestische muziek.

Conclusie

Met ongeveer £ 30 meer dan de originele Skullcandy Grind is het een waardevolle upgrade als je de kabel wilt laten vallen, maar de Grind Wireless is niet zo goedkoop. Ze kosten £ 70 en concurreren nu met andere Bluetooth-hoofdtelefoons, zoals mijn persoonlijke favoriet, de Plantronics Backbeat Sense. Deze zijn inmiddels in prijs gedaald en zijn een fractie goedkoper. Ze zijn echter comfortabeler en hebben nog meer slimme eigenschappen, zoals: B. Pauzeer automatisch wanneer u ze uit uw hoofd haalt, waardoor ze over het algemeen een betere aankoop zijn. Koop nu op Amazon

HardwareKoop informatie
Subtype hoofdtelefoon Er wordt naar de hoofdtelefoon geluisterd
Stuurprogramma hoofdtelefoon Gesloten
Actieve ruisonderdrukking Nee
Energiebron Geen
Gevoeligheid hoofdtelefoon 98dB
Frequentierespons 20-20.000 Hz
Impedantie van hoofdtelefoon 32 ohm
Stekkertype 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
Inline-volume Ja
Gewicht 180g
Kabellengte 1,2 m
Accessoires Geen
garantie Eén jaar RTB
Artikelcode S5GBW-J539
details http://www.skullcandy.com/headphones/GRINDBT.html