Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Skullcandy Hesh 2.0 draadloze recensie

De Skullcandy Hesh 2.0-hoofdtelefoon bestaat al een paar jaar, maar ze hebben pas onlangs Bluetooth toegevoegd in deze “draadloze” versie, terwijl ze een bijzonder betaalbare prijs behouden. Met een prijs van ongeveer £ 47, zult u doorgaans moeite hebben om voor deze prijs een paar Bluetooth-on-ear-blikken te vinden van een merk dat u herkent.

Bij de eerste inspectie is het echter duidelijk dat u uw verwachtingen moet aanpassen aan de lage prijs. De Hesh 2.0 Wireless is extreem plastic, hoewel het plastic zacht aanvoelt.

Hier vind je al onze tophoofdtelefoons op één pagina

De hoofdband is op geen enkele manier gewatteerd en zit daardoor wat ongemakkelijk op je schedel. De oorschelpen zijn in ieder geval royaal opgevuld met kunstleer, maar de strakke hoofdband heeft nog steeds de gewoonte ze tegen de oren te drukken.

De oorschelpen lijken echter niet te kunnen beslissen of ze circumauraal of auriculair zijn, omdat ze niet op je oren rusten en deze ook niet volledig omringen. In plaats daarvan doen ze een beetje van beide en zijn ze niet bijzonder comfortabel. Mijn oren voelden gekneusd na een uur luisteren. Ik hield ook niet van de geborduurde details waarvan ik dacht dat ze goedkoop waren.

De Hesh 2.0 Wireless is erg bolvormig en maakt de hoofdtelefoon groter dan ik zou willen. Ze zien er gigantisch en raar uit als ik ze op mijn hoofd heb. Je kunt ze bijna om je nek wikkelen als je ze niet gebruikt, maar de oorschelpen zitten vanwege hun formaat ongemakkelijk dicht bij je kin.

De hoofdtelefoon is met 472 gram ook behoorlijk zwaar, dus hij zal langdurig moe worden. Er wordt een eenvoudige stoffen tas meegeleverd om de hoofdtelefoon te vervoeren, maar deze biedt in principe geen bescherming.

Skullcandy Hesh 2 Wireless-logo

Net als de andere hoofdtelefoons van Skullcandy is de Hesh 2 Wireless verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart, zilver, lichtgrijs en uitgebreidere camouflage-opties. Een glanzend Skullcandy-logo bevindt zich net boven de oorschelp op de hoofdband.

Het zwarte model dat ik testte had chromen details. Afgezien van hun formaat is hij onschadelijk genoeg, maar ze zien er absoluut uit als een goedkope koptelefoon, wat jammer is gezien het feit dat ik een grote fan was van Skullcandy’s Grind-koptelefoons, waarvan het ontwerp en de constructie hun goedkope prijs verleidden.

De rechteroorschelp is voorzien van een verlichte multifunctionele knop waarmee je de hoofdtelefoon aan/uit kunt zetten en nummers kunt afspelen, pauzeren en overslaan. Er zijn ook volumeknoppen. Ze zijn gemakkelijk te vinden, maar voelen goedkoop en klikachtig aan. Wanneer ingeschakeld, knippert het ringlampje van de multifunctionele knop om de paar seconden blauw, wat vervelend kan zijn voor iedereen die in de buurt zit, vooral als u zich in een verduisterde kamer of in een vliegtuig bevindt.

Een micro-USB-oplaadpoort is verborgen boven de linkeroorschelp en vereist dat u de oorschelp kantelt om deze te vinden. Skullcandy schat de batterijduur op ongeveer 15 uur en na een week leek dat accuraat. Er is ook een 3,5 mm-aux-poort als back-up voor het geval de batterij leeg raakt of als u de hoofdtelefoon wilt gebruiken met een niet-Bluetooth-apparaat.

Skullcandy Hesh 2 draadloze pads

De geluidskwaliteit is ongeveer wat ik zou verwachten van een koptelefoon voor deze prijs. Er is behoorlijk wat low-end, maar het is niet overdreven agressief. De hoge tonen zijn echter een beetje zwak en de geluidssignatuur heeft een uitgesproken warmte. Het klinkt allemaal een beetje levenloos, maar meer kun je eigenlijk ook niet verwachten voor het geld dat je betaalt.

Conclusie

Hoewel de Hesh 2.0 Wireless respectabel klinkt voor hun prijs, zijn de bouwkwaliteit en het ontwerp nogal slecht. Ze zijn gewoon te groot en fel voor elke fashionista, en ze zijn ongemakkelijk om langdurig te dragen, dus over het algemeen zijn ze beslist gemiddeld. Als je het niet erg vindt om met de kabel om te gaan, is de andere hoofdtelefoon van Skullcandy, de Grind, een veel betere keuze.

HardwareKoop informatie
Subtype hoofdtelefoon Over-ear hoofdtelefoon
Stuurprogramma hoofdtelefoon Gesloten
Actieve ruisonderdrukking Nee
Energiebron Li-ion batterij
Gevoeligheid hoofdtelefoon Niet onthuld
Frequentierespons Niet onthuld
Impedantie van hoofdtelefoon Niet onthuld
Stekkertype 3,5 mm jackplug
Inline-volume Ja
Gewicht 472g
Kabellengte 1,2 m
Accessoires draagtas
garantie Eén jaar RTB
leverancier www.amazon.co.uk
details www.skullcandy.com
Artikelcode S6HBGY-374