Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sky Squadron is een explosief treinschietspel dat nu beschikbaar is…

Sky Squadron is een veelbelovend teamspoorhondengevechtspel achter de pixelart-sessie Astro Em Up Astro Attack. Het lijkt deels Crimson Skies, deels Star Fox, en nu in de bètaversie kan iedereen het proberen.

Speel de rol van een ervaren luchtpiraat die allerlei misdaden begaat in de lucht, van het bestormen van een rijdende trein tot het opruimen van de lucht van op de Eerste Wereldoorlog geïnspireerde vliegtuigen.

In de nieuwste hoogtepunten van de game worden enkele locaties belicht waarin je vecht, waaronder tropische eilanden en met lava gevulde berggebieden. We kunnen ook gigantische mechanische wormen zien, die ik als bazen beschouw.

Zoals het er nu uitziet, vermijdt een typisch level een roterende laser, voltooit gekke uitdagingen door ondergrondse tunnels, jaagt op vijanden en maakt tonnen tonrollen.

De antropomorfe dieren die op het scherm verschijnen en de instructies die naar je blaffen op de radio doen me een beetje denken aan Star Fox, al heeft Sky Squadron een eigen look en feel. Toen ik het voor het eerst hoorde, dacht ik meteen dat het een vliegspel uit de Eerste Wereldoorlog moest zijn, maar toen zag ik de eerder genoemde futuristische laser en het ruimteschip.

Als je je Sky Pirate-carrière wilt beginnen, moet je eerst de Flight Test-app downloaden voordat je deze link hier volgt om toegang te krijgen tot de open bèta. Je kunt ook lid worden van de gaminggemeenschap op Discord, waar ik zeker weet dat alle nuttige feedback op prijs wordt gesteld. Bezoek de officiële Trick Shot-website voor meer informatie over Sky Squadron.

In onze nieuwssectie vind je de nieuwste en beste games.