Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sleutels tot het verbeteren van uw cyberbeveiliging

Tips om computeraanvallen en gegevensdiefstal te voorkomen

Technologie evolueert en evolueert, zowel positief als negatief. Cyberaanvallen passen zich ook aan en worden in de loop van de tijd geavanceerder. Cybercriminelen ontwikkelen nieuwe tools en kwaadaardige technieken, terwijl aanbieders van cyberbeveiliging nieuwe methoden ontwikkelen om deze bedreigingen te detecteren en te blokkeren. Dat gezegd hebbende, zijn er in het huidige klimaat bepaalde strategieën die u zou moeten overwegen om uw blootstelling te verminderen en uw verdediging te verbeteren. Door een goed platform te kiezen, voorzichtig te zijn en te leren van ervaringen, kunt u de meeste bedreigingen vermijden en aanvallen sneller detecteren en erop reageren.

Een van de redenen die cyberbeveiliging uitdagend maakt, is dat de reikwijdte ervan is veranderd. Voorheen werden beschermende hulpmiddelen ontworpen rond één concept: het interieur beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. De servers, applicaties, gebruikers en data op het netwerk waren altijd betrouwbaar, terwijl alles wat uit het buitenland kwam een ​​potentiële bedreiging vormde. De veralgemening van gratis openbare Wi-Fi-netwerken, mobiele apparaten, laptops en cloud computing heeft echter het idee vernietigd dat er slechts één enkele perimeter te verdedigen is. Bij de meeste aanvallen wordt misbruik gemaakt van gestolen inloggegevens en worden legitieme gebruikers nagebootst, waardoor het oude verdedigingsmodel niet langer geldig is.

Een van de antwoorden op deze nieuwe realiteit is dat aanbieders van cyberbeveiliging onvermijdelijk oplossingen moeten ontwikkelen die zich aanpassen aan elk type gebruiker om nieuwe platforms en technologieën te kunnen implementeren. Aan de andere kant van het spectrum passen cybercriminelen zich ook aan en ontwikkelen ze nieuwe technieken: machine learning en kunstmatige intelligentie automatiseren het proces van het ontwikkelen van aangepaste aanvallen en voorkomen detectie.

Hoe u uw bescherming kunt verbeteren

Het doel van uw beveiligingsnet moet zijn om de moeilijkheidsgraad die een indringer nodig heeft om toegang te krijgen te vergroten, het gemakkelijker te maken een indringer te detecteren en een lopende aanval te stoppen.

Gebruik analysehulpmiddelen.

Ze vormen een van de sleutels tot het detecteren van de hedendaagse geavanceerde aanvallen. Zorg ervoor dat methoden voor bedreigingsdetectie rekening houden met zowel realtime gebeurtenissen als de geschiedenis van eerdere incidenten. Met deze dataset kunt u machine learning toepassen om bedreigingen te vinden waarvan u niet eens weet dat ze bestaan.

Beoordeel uw doelen en potentiële aanvalsoppervlak.

Kies een methode voor bedreigingsdetectie die past bij uw werklast en de waarde die u aan uw team levert. Stem uw beveiligingsdoelen af ​​op de behoeften van uw organisatie: Er zijn verschillende manieren om uw beveiligingsstrategie te verbeteren en bedreigingen te detecteren.

Verwijder kwetsbaarheden voordat bedreigingen worden gedetecteerd.

Met evaluaties van exploits kunt u deze identificeren en elimineren voordat ze worden gebruikt. Evalueer alle applicaties, inclusief code, code van derden en instellingen.

Breng gegevens uit meerdere bronnen op één lijn om het gebruik en de resultaten te verbeteren.

Verzamel en onderzoek gegevens uit drie bronnen om verdachte activiteiten te detecteren: internet, records en netwerk. Elk van hen bevat sleutels om specifieke soorten bedreigingen te identificeren. Samen vormen ze een compleet beeld om de nauwkeurigheid te vergroten en context te bieden die u kunt verwerken.

Mục lục