Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Slowaken proberen te beroven. Ze bellen NDS en eisen boetes

Slowaken moeten op alles letten. Het is ook de moeite waard om voorzichtig te zijn tegenwoordig, aangezien telefoons niet alleen frauduleuze oproepen ontvangen uit Afrika, maar ook rechtstreeks uit Slowakije. Dit is gebaseerd op informatie van de National Highway Company en Waze Slowakije.

De Slowaakse telefoonnummers moeten worden gebeld door iemand die beweert voor de National Motorway Company te werken en een boete eist voor het rijden op een snelweg zonder geldig snelwegbord.

Het is nog niet duidelijk wanneer de oplichters zijn begonnen met bellen. De status werd op 18 augustus gepost, maar de zwendel kan al eerder zijn begonnen.

Vandaag werd ik namens de NDS gebeld dat mijn voertuig op een snelweg reed zonder snelwegbord en hoe gaan we om met een boete etc…“Aldus de statuten.

NDS wijst erop: Wij sturen geen boetes

Het National Highway Report publiceerde vervolgens een bericht op zijn Facebook-pagina waarin het hele proces van het indienen van boetes werd uitgelegd.

VOORZICHTIGHEID! Als een automobilist op de snelweg rijdt zonder een eDZ aan te schaffen, zal niemand ons bedrijf bellen om de boete op te lossen. De boetes worden per post verzonden door de districtsautoriteiten. Vlieg niet met oplichtingsoproepen.‘Waarschuw de NDS voor het publiek.