Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Smart Home Decor dat perfect in jouw huis past

Slimme apparaten voor thuisgebruik lijken essentieel voor elk modern huis, maar deze producten hebben doorgaans een buitenkant die niet past bij de esthetiek van uw huis. In plaats van automatisering achterwege te laten, kun je het juiste slimme huisdecor vinden dat daar perfect bij past.

Slimme huisdecoratie 2019

  • Wat zijn de beste smart home-apparaten onder de $ 50? Natuurlijk kan een slim huis zo duur zijn als het klinkt. Met grote sprongen in innovatie komen grote prijskaartjes. Er zijn echter genoeg apparaten die slim genoeg zijn en de bank niet kapot maken, en we hebben 14 van de beste gevonden.
  • Waar kan ik meer unieke ontwerpen vinden? Bekijk onze hele categorie met unieke ontwerpen voor thuis, op kantoor en in het dagelijks leven.
  • Waar kan ik meer smarthome-apparaten vinden? Als het om technologie gaat, bevindt de wereld van smart home-apparaten zich in het ongewisse. Er is letterlijk innovatie op elke hoek. Van de keuken tot de woonkamer tot de badkamer, er is een smart home-apparaat dat uw leven gemakkelijker maakt.

Google Assistent of Alexa? Wi-Fi, Bluetooth of NFC? App-gestuurd of op afstand bestuurd? Als het om smarthome-apparaten gaat, moet u veel beslissingen nemen die bepalend zijn voor de producten die u koopt. Elke keuze bepaalt welke naadloos in uw huis zal integreren.

Er is echter één gebied waarop consumenten vaak geen keuze hebben: stijl. Het lijkt erop dat innovatie voorrang krijgt op interieurontwerp. Dit betekent dat je een heel slim apparaat overhoudt, maar wel eentje dat opvalt als een zere duim.

Wij hebben de beste smart home apparaten gevonden die ook geschikt zijn als smart home opstellingen. Hiermee hoeft u nooit concessies te doen aan de functionaliteit of andersom.

Urbie Air 3-in-1 luchtreiniger voor binnen

Het lijkt misschien zo, maar dit ongelooflijke systeem is zoveel meer dan een plantenbak. De luxueus moderne buitenkant herbergt een drie-in-één reinigingssysteem. Het intelligente plantensysteem fungeert als een milieuvriendelijk luchtfilter om schadelijke deeltjes en vocht te verwijderen. Het maakt gebruik van condensatie uit de lucht om de plant vervolgens automatisch water te geven. Met vijf slimme sensoren wordt alles bijgehouden om autonoom te werken.

Evapolar evaSMART slimme persoonlijke airconditioner

Hoe ziet uw airconditioning eruit? Als je net als de meeste mensen bent, blokkeert het de helft van je slaapkamerraam. Maar evaSMART brengt moderniteit in uw luchtkoeling. Deze supercompacte persoonlijke AC-unit is heerlijk slank en stijlvol en verbetert de lucht in uw huis. Plaats hem op uw aanrecht, nachtkastje, bureau of ergens anders waar u zich prettiger wilt voelen.

Nanoleaf Canvas Interactief omgevingslicht

Slimme lampen zitten meestal vol op lampen die niet goed passen of lampen die je nooit ziet. Nanoleaf Canvas ontwaakt de trends en wordt wat je nodig hebt. De volledig modulaire vierkanten kunnen elke vorm en elk ontwerp aannemen. U kunt ook de kleur van het weergegeven licht kiezen. Of je kiest voor een patroon. Deze lampen kunnen zelfs dienst doen als spel, waardoor slimme lampen een geheel nieuwe functionaliteit krijgen.

Nanoleaf Canvas Interactief omgevingslicht De vierkante collectie licht op als je hem aanraakt Nanoleaf Canvas Interactief omgevingslicht Nanoleaf Canvas Interactief omgevingslicht

Native Union Dock Marquetry draadloze oplader snellaadstation voor iPhone

De wereld van draadloze opladers is een zee van zwart of wit plastic. Native Union brengt daar verandering in met de Dock Marquetry Wireless Charger. Deze draadloze oplader heeft een handgemaakt ontwerp, leren accenten en felle kleuren. Je smartphone laadt automatisch op zodra je hem neerlegt. Hierdoor kun je met een gerust hart de belangrijkere taken op je bureau uitvoeren.

Native Union Dock Marquetry draadloze oplader snellaadstation voor iPhone "width="1024" height="630"

Deze chique draadloze oplaadstandaard is handgemaakt van leer

Big Ass Fans Haiku slimme plafondventilator

De grootste upgrade van de plafondventilator in de afgelopen decennia was een afstandsbediening. Maar met de Haiku is de plafondventilator nu slimmer en mooier dan ooit. Met opvallende houten bladen en een slank en strak silhouet beschikt Haiku over ingebouwde sensoren om de temperatuur in de kamer te meten. Als het te warm aanvoelt, wordt het onmiddellijk ingeschakeld en helpt het de luchtstroom te reguleren en een ideale temperatuur te bereiken.

Glowpear Urban Garden zelfwatergevende plantenbak

Als u een eigen tuin heeft, heeft u gemakkelijk toegang tot vers voedsel. Een slimme is nog beter. Glowpear’s Urban Garden verbergt in het geheim de intelligentie die het in zich draagt. Met behulp van intelligente sensoren worden de behoeften van uw planten geregistreerd en automatisch bewaterd. De witte wastafel en zwarte poten zijn geschikt voor zowel kruiden als planten en staan ​​overal in huis prachtig.

Glowpear Urban Garden zelfwatergevende plantenbak "aria-describeby="gallery-5-363096 Het is zo ontworpen dat planten de hoeveelheid water kunnen opnemen die ze nodig hebben Glowpear Urban Garden zelfwatergevende plantenbak Glowpear Urban Garden zelfwatergevende plantenbak

Meural canvas moderne digitale kunstframe

Wie zegt dat beeldende kunst niet slim kan zijn? De mensen bij Meural denken daar beslist anders over. Deze moderne digitale kunstlijst kan zowel horizontaal als verticaal worden weergegeven. In tegenstelling tot een gewone slimme fotolijst kan Meural Canvas vrijwel alles weergeven wat u maar wilt. U kunt zelfs een schema instellen om de kunstwerken automatisch bij te werken, zodat uw ruimte elke dag een nieuwe look krijgt.

IKEA en Sonos Symfonisk tafellamp Wi-Fi-luidspreker

De Symfonisk Speaker van IKEA en Sonos is een echte pionier op het gebied van elegante smart home-apparaten en zal je versteld doen staan. Op het eerste gezicht lijkt het een prachtige lamp: prachtig. Je zou niet weten hoe slim het eigenlijk is. Deze lamp maakt echter verbinding via WiFi, waardoor je volledige toegang hebt tot de muziek die je maar kunt bedenken.

IKEA en Sonos Symfonisk tafellamp Wi-Fi-luidspreker "aria-describeby =" gallery-6-363099 Deze speaker is tevens een tafellamp IKEA en Sonos Symfonisk tafellamp Wi-Fi-luidspreker IKEA en Sonos Symfonisk tafellamp Wi-Fi-luidspreker

Welke van deze zou jij aan je huis toevoegen? Deel het met ons in de reacties hieronder.

Dagelijkse overzichtsproductoverzichten

Mục lục