Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Snapchat Spectacles 2.0 Ontvang Nico- en Veronica-varianten met nieuwe ontwerpen

Snap is zijn camera-bril aan het updaten met twee nieuwe beeldstijlen. Nico en Veronica, de twee nieuwe modellen van de tweede generatie brillen, zijn gearriveerd met een nieuw ontwerp. In april van dit jaar begon het moederbedrijf van Snapchat met de verkoop van Spectacles 2.0, het eerste product van de tweede generatie brillen met ingebouwde camera’s. De nieuwe varianten hebben vergelijkbare kenmerken als de originele Spectacles 2.0, maar lijken meer op traditionele zonnebrillen en kosten $ 199,99 (ongeveer Rs. 14.800), wat een prijsstijging is van $ 50 (ongeveer Rs. 3.600).

Ter herinnering: Snapchat Spectacles 2.0 werd geïntroduceerd met nieuwe functies zoals waterbestendigheid en de mogelijkheid om foto’s, video’s en audio vast te leggen die vervolgens naar Snapchat kunnen worden overgebracht om berichten te sturen naar vrienden. Gebruikers kunnen met één keer opladen maximaal 70 video’s of honderden afbeeldingen opnemen en deze vervolgens draadloos naar uw telefoon overbrengen. Voor $ 50 extra bieden de Nico en Veronica geen noemenswaardige nieuwe functies, maar ze hebben wel gepolariseerde zwarte lenzen en een zwart montuur.

Omdat Nico en Veronica een klassiek ontwerp hebben, lijken ze meer op een normale zonnebril dan de voorgaande brilvarianten. Dankzij het geheel zwarte ontwerp valt de cameralens aan de voorkant niet meer zo op als voorheen en is de sensor moeilijker te zien.

Het bedrijf zei dat het dit jaar ook een nieuwe Snapchat-functie zal lanceren die je brilfoto’s automatisch zal combineren tot één hoogtepuntverhaal. Er werd gezegd dat Highlight Stories het “sneller en gemakkelijker maken om je favoriete momenten te vinden en ze met vrienden te delen na een hele dag fotograferen.”

Nico en Veronica zijn nu beschikbaar op de website van het bedrijf in landen als de VS, het VK, Frankrijk, Spanje en andere Europese landen. Zoals eerder vermeld, zijn zowel de Veronica- als de Nico-bril verkrijgbaar voor $ 199,99 in de VS en EUR 199,99 (ongeveer Rs. 16.700) in andere landen.

Voor het laatste technische nieuws en recensies volgt u Gadgets 360 op Twitter en Facebook en abonneert u zich op ons YouTube-kanaal.

HTC opent de Viveport-winkel voor Oculus Rift-gebruikers omdat de verzending van VR-headsets langzamer gaat LinkedIn zegt dat technische banen voor Indiase professionals het snelst groeien Eer smartphones