Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Snapchat voegt nieuwe locaties toe aan de Landmarker Lens-functie

Snap Inc, het moederbedrijf van Snapchat, heeft aangekondigd dat het de Mumbai India Gate en de Agra Taj Mahal heeft toegevoegd aan de Landmarker Lens-functie, waarmee gebruikers afbeeldingen van monumenten kunnen verfraaien met behulp van augmented reality (AR). Om de functie te activeren moeten gebruikers de Snapchat-camera op het monument richten, aldus een verklaring.

Deze locaties, samen met twaalf extra locaties over de hele wereld, zullen beschikbaar zijn als mijlpaalsjablonen als onderdeel van een update van Lens Studio, de gratis desktopapplicatie van Snap waarmee elke gebruiker AR voor Snapchat kan ontwikkelen.

De nieuwe functies omvatten ook zes nieuwe sjablonen en extra tools die een breed scala aan ontwikkelaars ondersteunen, van nieuwe 2D-illustratoren tot geavanceerde ontwikkelaars.

De nieuwe functies van Lens Studio zijn onder meer Face In Video om je gezicht in een video te volgen, Portrait Particles om aangepaste deeltjes toe te voegen die achter het hoofd van de gebruiker zijn gesegmenteerd, Countdown om lenzen achteruit te maken voor specifieke gegevenstelling en om feestelijke 3D-hoeden en -brillen toe te voegen, skeletonized om 2D-beelden te volgen op onder andere hoofden, nekken, schouders, ellebogen en handen.

Snapchat heeft beweerd dat de Snapchat-gemeenschap meer dan vijf lakh-lenzen heeft gemaakt met behulp van Lens Studio. Met informatie van The Hindu Business Line.

In deze betekenis

  • Sociale netwerken
  • Toepassingen