Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sony onthult een nieuwe trailer

Let op: het volgende artikel helpt je verder: Sony onthult een nieuwe trailer

Als je de remake van God of War uit 2018 leuk vindt, hebben we goed nieuws: het vervolg lijkt meer van hetzelfde, alleen groter en gekker. Sony heeft tijdens de State of Play-webcast een nieuwe trailer onthuld voor God of War: Ragnarok. Kratos en zijn inmiddels tienerzoon Atreus zijn terug in een bijzonder gewelddadige kijk op de Noorse mythologie, compleet met walgelijk uitziende Valkyries en twee gigantische wolven. De laatste game was een grafische krachtpatser op PS4, en Ragnarok lijkt die erfenis voort te zetten op PS5.

Kratos is weer op jacht naar wraak; Atreus verbergt geheimen voor hem; en iedereen lijkt te verachten wat Kratos met zijn leven heeft gedaan. Er zijn ook Freya, Thor, Valkyries en een werkelijk fantastische scène waarin Atreus een pijl afschiet op een zonsverduistering, wat zou moeten zijn hoe de eindtijd zal beginnen.

Op dezelfde dag, 9 november, wordt een DualSense-controller in beperkte oplage uitgebracht. De badge van de wolf en de beer verschijnt in blauw en wit op het trackpad van de DualSense.

Sony en Santa Monica Studio hebben eerder een aantal edities onthuld voor God of War Ragnarok, variërend van de Standard Edition (die $ 59,99 kost voor PS4 en $ 69,99 voor PS5) en een “Launch Edition”, de Risen Snow -Armor en tuniekcosmetica voor Kratos en bevat onder meer Atreus en de rijkelijk versierde Jötnar-editie. Het spel, een paar pinnen, de dobbelstenenset van Brok, een 16-inch Mjölnir-model en andere goodies zijn allemaal inbegrepen in de Ultra Deluxe Edition.