Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sony presenteert ‘s werelds eerste spiegelloze camera, de FR7

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Sony presenteert ‘s werelds eerste spiegelloze camera, de FR7

Technologiegigant Sony heeft de FR7 onthuld, ‘s werelds eerste full-frame camera met verwisselbare lens en pan-tilt-zoom (PTZ)-robottechnologie. Volgens het bedrijf gaat het om een ​​unieke spiegelloze camera die de technologie van de FX6-bioscoopcamera combineert met op afstand bestuurbare robotica.

Het is bedoeld voor professionele producties, waaronder realityprogramma’s, concerten, drama’s, muziekvideo’s en meer, en kost zonder lens meer dan $ 10.000. Het kan bijvoorbeeld op dollyrails, een kraan of een statief worden geïnstalleerd en objecten vanaf een afstand volgen zonder te storen. Het kan ook op een voertuig worden gemonteerd en de pan-tilt-zoommogelijkheden zouden de regisseur extra creatieve hoeken en opnamen bieden.

Sony introduceert ‘s werelds eerste spiegelloze camera “FR7”.

Bovendien zorgt de grote sensor voor een meer filmische weergave dan traditionele robot-tv-camera’s. “De filmische look en feel wordt snel de norm bij uitzendingen en liveproducties, omdat het nieuwe methoden mogelijk maakt om een ​​verhaal te vertellen”, zegt Yang Chen, vice-president van Sony Electronics. “De afgelopen twee jaar hebben we een sterke toename gezien van inhoud die op afstand of op kleine locaties met slechte toegang is ontwikkeld.”

De FR7 ziet eruit alsof Sony de achterkant van een FX6 heeft verwijderd en de houder en de kleine behuizing aan een compact gemotoriseerd mechanisme heeft bevestigd. Het is ontworpen om soepel te pannen en kantelen met snelheden van 0,02 tot 60 graden per seconde, terwijl het beweegt van +170 tot -170 graden (pan) en -30 tot 195 graden (tilt) (tilt). U kunt maximaal 100 camerapresentaties opslaan en deze bedienen via een webapplicatie of de optionele RM-IP500-afstandsbediening voor $ 2.625.

Vanwege de beperking van de 4K-resolutie is een sensor van 10,3 megapixels een ongebruikelijke optie, omdat deze mogelijk niet geschikt is voor sommige hoogwaardige projecten. Het ondersteunt echter 4K-opnamen met 120 fps en 1080p-opnamen met 240 fps. Bovendien heeft het een native ISO-bereik tot 409.600 en een dynamisch bereik van meer dan 15 stops, waardoor het perfect is voor fotografie bij weinig licht. Bovendien bevat het S-Log3 Gamma, S-Gamut3 en S-Gamut3 kleurruimten voor HDR en geavanceerde kleurcorrectiefuncties

Het biedt dezelfde autofocusfuncties als de FX6, inclusief snelle hybride AF, Real-time Eye AF en Real-time Tracking, met aanraakfocus toegankelijk via de webapp. Sony claimt snelle en nauwkeurige oogdetectie-AF, wat essentieel zal zijn voor situaties zoals reality-televisie of livestreaming zonder menselijke operator. Bovendien bevat het een elektronisch variabel ND-filter, twee SD/CFexpress Type A-slots, een Ethernet-interface voor afstandsbediening (en voeding) en SDI/HDMI-video-uitgangen.

De FR7 kost $9.700 zonder de lens en $12.200 met Sony’s FE PZ 28-135mm f/4 bioscooplens. Hij zal op 7 september beschikbaar zijn voor pre-order in de VS en Sony zal hem later deze week laten zien op IBC 2022 in Amsterdam.

Uitchecken? Sony Xperia 5 IV is nu officieel met een grotere batterij