Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Sony Xperia 5 IV is nu officieel met een grotere batterij

Let op: het volgende artikel helpt je: Sony Xperia 5 IV is nu officieel met grotere batterij

Sony heeft zojuist de Xperia 5 IV gelanceerd met een grotere batterij en draadloos opladen. Met de lancering van deze telefoon is het telefoonassortiment van Sony voor 2022 compleet. Fysiek is de Xperia 5 IV vrijwel even groot als de Xperia 5 III. Het nieuwe IV-model is zelfs 1 mm korter en smaller, maar 4 gram zwaarder. Laten we eens kijken naar de belangrijkste specificaties van de telefoon.

Sony Xperia 5 IV is nu officieel met een grotere batterij

Om te beginnen heeft de telefoon een 6,1-inch OLED van 1080 x 2520 pixels met een variabele vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, en het scherm is 50% helderder dan het oude paneel. Bovendien heeft de telefoon een batterij van 5,00 mAh. Wat het opladen betreft, belooft Sony dat de Xperia 5 IV tot 50% kan halen na een oplaadtijd van 30 minuten met behulp van een PD-oplader van 30 W. Het bedrijf beweert ook dat de telefoon zijn batterijstatus tot 3 jaar behoudt.

Zie ook: Sony introduceert nieuwe abonnementsniveaus voor PlayStation Plus-games

Helaas ontvang je de oplader en USB-kabel niet, omdat Sony al het plastic uit de winkelverpakking heeft verwijderd. De Xperia 5 IV beschikt echter voor het eerst over draadloos opladen op de 5-serie.

Laten we nu verder gaan met de camera’s. De telelens. Alle drie de lenzen beschikken over autofocus, terwijl de groothoek- en telelenzen over optische stabilisatie beschikken. Sony heeft zijn realtime Eye AF en realtime tracking van zijn camera-assortiment naar de belangrijkste shooters van de Xperia 5 IV gebracht. De telefoon is voorzien van een 1/2,9-inch 12 MP selfie-sensor met een 24 mm f/2.0 lens met vaste focus.

Bovendien beschikt de telefoon over Snapdragon 8 Gen 1 met 8 GB RAM en 128 GB opslag. Er is een microSD-kaartslot aanwezig voor verdere uitbreiding. De telefoon is IP68 water- en stofbestendig en is aan beide zijden bedekt met Gorilla Glass Victus.

De Xperia 5 IV is medio september verkrijgbaar voor 1.049 euro. Er zijn drie kleuropties: groen, zwart en ecru-wit.

Controleer ook: Sony onthult plan om PlayStation 4 te vernietigen