Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Soortgelijke apps Audacity Android

Als je op zoek bent naar een applicatie om audio voor je smartphone op te nemen en te bewerken met dezelfde efficiëntie die Audacity biedt voor computers, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vindt u efficiënte alternatieven Audacity Android.

Applicaties voor audiobewerking

Gratis platformonafhankelijke audiobewerkings- en opnametoepassingen bieden gebruikers talloze nuttige voordelen Hiermee kunt u uw eigen tracks maken van realtime opnames of vooraf opgenomen materiaal. En het is een feit dat van alle toepassingen van dit type de meest verspreide wordt gedistribueerd door GNU/Linux-systemen en bekend staat als Audacity.

Deze applicatie is echter alleen beschikbaar voor computers en niet voor smartphones. Er zijn echter bepaalde alternatieven voor Audacity Android en andere apparaten.

Open source software

Audacity-functies voor Android "width =" 863 "height =" 560 "srcset =" https://i2.wp.com/redesmovil.com/wp-content/uploads/2018/06/funciones-audacity-para-andorid .  png?  w = 940 en ssl = 1 940w, https://i2.wp.com/redesmovil.com/wp-content/uploads/2018/06/funciones-audacity-para-andorid.png?resize=768%2C498&ssl=1 768w "sizes =" (max-breedte: 863px) 100vw, 863px "data-recalc-dims =" 1

Door open source in uw software te gebruiken, kunnen uw gebruikers alle soorten geluiden opnemen met audiobewerkingstoepassingen. om het vervolgens te verwerken met normalisatie, bijsnijden en vervagen; op een volledig gratis manier. Hiermee kun je allerlei mixen maken van meerdere tracks, maar ook de amplitude kopiëren, plakken en bewerken.

Applicatie-opties zoals Audacity Android

Nu zijn er enkele applicaties in de Android-besturingssystemen die graveer- en bewerkingsfuncties bieden, wat een voorkeursoptie is Audacity Android. Onder hen hebben we het volgende:

  • WavePad Audio Editor (NCH-software): U kunt alle soorten audio-opnamen maken en effecten toevoegen aan het eindproduct, zoals: B. een audioverduidelijking.
  • Doninn Audio-editor gratis: Het maakt opnemen, bewerken en converteren in verschillende formaten mogelijk, zoals MP3, MP4, WAV en nog veel meer. Het biedt ook de mogelijkheid om audio-effecten zoals fading en versterking op te nemen. Naast de mogelijkheid om de mixen in te stellen die als ringtones zijn gemaakt, zijn er ook andere functies beschikbaar waarmee je een applicatie kunt gebruiken die vergelijkbaar is met Audacity op Android.
  • Muziekmakerjam: Met deze applicatie kun je kiezen uit meer dan 100 muziekstijlen zoals funk, blues, rock, hiphop en meer. Het beschikt ook over de juiste harmonieën en tempo, evenals de mogelijkheid om het eindresultaat rechtstreeks naar SoundCloud te uploaden.
  • MixPad Music Mixer (NCH-software): Biedt verschillende bemonsteringsfrequenties van 6 kHz tot 96 kHz. Naast effecten zoals EQ en reverb.

Met applicaties in deze categorie kunt u op elk gewenst moment eenvoudig geluiden vanaf uw Android-apparaat bewerken.

Mục lục