Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Spotify deblokkeren – 3 eenvoudige methoden uitgelegd

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Spotify deblokkeren – 3 eenvoudige methoden uitgelegd

Het leven zonder muziek kan heel saai zijn.

De meeste mensen werken, studeren of leven graag met constante verbindingen met apps als Spotify. Er zijn echter verschillende redenen waarom we soms gescheiden kunnen zijn, of het nu gaat om werk, studie, financiën of geografische beperkingen.

Dus, hoe deblokkeer je Spotify?

Gelukkig zijn er tools zoals VPN’s (Virtual Private Networks), deblokkeerders en proxyservers om dit probleem op te lossen. Daarnaast helpen ze ook online met jouw privacy!

Laten we kijken.

Typische redenen waarom Spotify wordt geblokkeerd

In de meeste gevallen wordt Spotify geblokkeerd op basis van uw IP-adres en locatie. Vanwege geografische beperkingen is Spotify niet in elk land beschikbaar. Daarom kan het nuttig zijn om te leren hoe u uw land op Spotify kunt wijzigen.

Er zijn echter momenten waarop Spotify niet kan worden geladen vanwege verschillende redenen, zoals:

 • Een organisatie die firewalls gebruikt voor beveiliging.
 • Een school blokkeert IP-adressen om de verkeersserver te beschermen.
 • Een openbaar netwerk dat een webproxy gebruikt om bepaalde apps of platforms te verbieden.

Dus hoe kunnen we de Spotify-webplayer deblokkeren? En hoe zit het met de mobiele app?

Gelukkig hoef je geen computernetwerkspecialist te zijn om dit te begrijpen.

Hoe Spotify te deblokkeren

U kunt verschillende tools gebruiken om Spotify te deblokkeren, waaronder de volgende.

Hoe u een VPN gebruikt om Spotify te deblokkeren

Een VPN staat voor Virtual Private Network.

Je kunt een VPN voor Spotify gebruiken om de blokkering te deblokkeren.

Maar hoe werken ze?

Een VPN is vrij eenvoudig te gebruiken. Hier zijn de stappen:

 1. Download de VPN naar uw apparaat.
 2. Schakel de VPN in met de aan-schakelaar op het inlogscherm.
 3. Bekijk de verschillende locaties die beschikbaar zijn in de app.
 4. Ga naar het serverinstellingenmenu en selecteer een regio.
 5. Terwijl de VPN actief is, probeert u zich aan te melden bij Spotify.
 6. Houd er rekening mee dat uw echte IP-adres en locatie openbaar worden gemaakt als u de VPN stopt. Dus ga zo door!

Als u een VPN gebruikt, kunt u geoblockers omzeilen en de Spotify-regio wijzigen. Houd er echter rekening mee dat de gedistribueerde systemen van de VPN uw browsersnelheid kunnen vertragen.

De meeste virtuele particuliere netwerken voegen ook een beveiligde sockets-laag toe aan hun programma’s, wat helpt bij het volgende:

 • Data compressie
 • Bandbreedte snelheid
 • Bescherm uw router
 • Bescherming tegen malware en een man-in-the-middle-aanval

VPN’s bieden ook een point-to-point tunnelingprotocol, een van de handigste beveiligingsfuncties op de markt. Het helpt uw ​​gegevens te coderen via hun servernetwerk.

Het is belangrijk om te onthouden dat Spotify het gebruik van VPN’s niet noodzakelijkerwijs goedkeurt. Het bedrijf heeft echter nooit iemand verboden ze op zijn platform te gebruiken.

Hoe u een proxyserver gebruikt om Spotify te deblokkeren

Hoewel een proxyserver op dezelfde manier werkt als een VPN, zijn ze vanuit het perspectief van de eindgebruiker heel anders. Een proxyserver verbindt u met een nieuwe server met een nieuw IP-adres en zorgt ervoor dat u een niet-geblokkeerd Spotify-account heeft.

Een proxyserver is een extra service waarmee u uw apparaat kunt routeren. Het werkt als volgt:

Persoon A wil persoon B een brief sturen.

Om echter te verhullen dat de brief van persoon A afkomstig is, stuurt persoon A de brief naar persoon C, die vervolgens de afzendergegevens wijzigt.

Wanneer persoon B de brief ontvangt, zullen ze denken dat deze van persoon C is in plaats van van persoon A.

Over het algemeen kunt u het helemaal opnieuw instellen via de internetinstellingen van uw apparaat of via software van derden.

Volg de instructies van de proxyserviceprovider. Hiervoor moet u meestal een nieuw IP-adres toevoegen aan een instellingenmenu. Ga dan eenvoudig naar een “Check my IP”-website om te zien of uw nieuwe IP-adres wordt weergegeven.

Houd er rekening mee dat hoewel u hiervoor gratis software kunt gebruiken, betaalde software over het algemeen beter werkt en minder riskant is.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om geen proxyserverservice te gebruiken bij het invoeren van betalingsgegevens of andere beveiligde gegevens. Ze zijn vaak onveilig en leiden tot diefstal van gevoelige gegevens.

Het is ook niet geschikt om Spotify op school te deblokkeren, omdat proxyservers je in de problemen kunnen brengen. De meeste scholen hebben de neiging het gebruik van proxy’s in hun faciliteiten te verbieden.

Doe je onderzoek om erachter te komen welke proxy’s als veilig worden beschouwd!

Een deblokkering gebruiken om Spotify te deblokkeren

Een deblocker is een combinatie van een proxyserver en een webproxy. Het is een extensie waarmee u uw IP-adres kunt wijzigen en uw locatie kunt verbergen. Je kunt ze meestal vinden in de Google Play Store. Deblokkeerders staan ​​er echter om bekend dat ze fouten bevatten en de meeste platforms staan ​​ze niet toe.

U laat de extensie actief terwijl u de opgegeven website of het opgegeven platform bezoekt. Op deze manier lijkt het alsof de deblokker toegang heeft tot de website en niet tot uw apparaat.

U kunt een Spotify-webproxy gebruiken in combinatie met een deblokkering om uw apparaten te deblokkeren en toegang te krijgen tot Spotify. We raden echter aan een dergelijk hulpmiddel te gebruiken als tweelaagse beveiligingsmaatregel in combinatie met een virtueel particulier netwerk.

Unblockers worden vaak gebruikt bij hackpogingen om misbruik te maken van een kwetsbaarheid in een website of applicatie. De kans is groot dat u door de website wordt gerapporteerd als u hiervan gebruik maakt.

Beste VPN’s om Spotify te deblokkeren

Er zijn veel VPN’s die kunnen helpen bij dergelijke problemen, waarvan sommige gratis zijn. Betaalde software is echter doorgaans beter en veiliger.

Dit zijn de beste VPN’s om Spotify te deblokkeren.

PIA

Private Internet Access is compatibel met alle webbrowsers. Het heeft toegang tot meer dan 3.300 verschillende servers in meer dan 48 landen en meer dan 70 regio’s. Het bedrijf is gevestigd in de VS en maakt deel uit van de Five Eyes Alliance.

PIA maakt gebruik van een zeer veilig OpenVPN-protocol op mobiel en desktop. U kunt het coderingstype ook instellen op AES-128 of 256-bit AES-codering en CBC of GCM. De toegevoegde Secure Sockets-laag helpt elk datapakket efficiënter te coderen.

Bovendien blokkeert de MACE-functie de toegang tot domeinen of websites die worden gebruikt door trackers en advertenties, waardoor extra bescherming tegen malware wordt geboden. Volg gewoon onze stappen om uw land op Spotify te wijzigen en u kunt aan de slag met deze VPN.

Het runnen van dit virtuele particuliere netwerk kost $ 9,95 per maand.

Surfhaai

Surfshark is een van de beste VPN’s om geografische beperkingen te omzeilen. Het bedrijf heeft meer dan 1.700 servers in 63 landen, waardoor het een ideale Spotify VPN is.

De VPN bevat ook veel extra functies, zoals: B. een privé-DNS op elke server, een kill-switch en een no-log-beleid.

Een kill-schakelaar is belangrijk omdat deze uw internetverbinding van het virtuele particuliere netwerk verbreekt als uw verbinding met de VPN op enig moment wordt verbroken. Zo beschermt de VPN jouw IP-adres in geval van nood.

Maar er is meer! Surfshark biedt ook:

 • Onbeperkt wisselen tussen servers
 • Data compressie
 • Advertentieblokkering en URL-installatie
 • P2P-ondersteuning
 • Split-tunneling
 • VPN-ketening
 • 24/7 klantenondersteuning

De VPN heeft slechts een gerapporteerd snelheidsverlies van ongeveer 27%, waardoor het een redelijk snel en efficiënt virtueel particulier netwerk is.

Het kost $ 12,95 per maand en maakt het gemakkelijk om te leren hoe je Spotify kunt deblokkeren!

NordVPN

NordVPN wordt beschouwd als een van de meest populaire virtuele particuliere netwerken. Met ruim 5.000 verschillende servers in 59 landen is het perfect voor het deblokkeren van Spotify.

Je kunt maximaal zes gelijktijdige verbindingen maken op meerdere apparaten tegelijk. Er zijn ook enkele indrukwekkende functies, zoals 256-bit AES-codering gecombineerd met het SHA2-384-protocol om de integriteit van uw verbinding te garanderen.

Bovendien beschikt NordVPN over TLS 1.2 en een 4096-bit DH-sleutel, een van de beste beschikbare versleutelingen.

Hoewel het met $ 11,95 per maand een van de duurdere virtuele particuliere netwerken op de markt is, biedt het indrukwekkende functies voor zijn prijs.

Afronden

Terwijl u leert hoe u uw Spotify-regio kunt wijzigen, moet u er rekening mee houden dat een virtueel particulier netwerk waarschijnlijk uw beste keuze is. Hiermee open je Spotify eenvoudig en effectief, waar ter wereld je ook bent. Het zijn goedkope, snelle en zeer effectieve oplossingen om software voor inhoudscontrole te omzeilen.

Hoewel deblokkeerders en proxyservers werken, kunnen ze ingewikkelder en riskanter zijn.

Het is het beste om de veiligste beschikbare optie te gebruiken!

Mục lục