Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Start Elon Musk zijn eigen sociale mediaplatform?

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: start Elon Musk zijn eigen sociale mediaplatform?

We weten al van de voortdurende strijd tussen Elon Musk en Twitter. Maar nu lijkt het erop dat Elon Musk zijn eigen sociale mediaplatform lanceert om te concurreren met Twitter. Tesla-CEO Elon Musk plaagde een potentiële eigen sociale-mediasite. Terwijl hij reageerde op een vraag van een van zijn volgers, liet Musk een cryptische tweet vallen die hintte naar een potentieel nieuw sociale-mediaplatform genaamd ‘X.com’.

Elon Musk zinspeelt op het lanceren van zijn eigen socialemediaplatform

Onlangs vroeg een van de gebruikers van sociale media Musk naar zijn gedachten over het creëren van zijn eigen sociale-mediaplatform. Musk merkte zijn vraag op en antwoordde hem door simpelweg ‘X.com’ te schrijven.

Zie ook: Twitter introduceert de ‘Location Spotlight Feature’ voor alle zakelijke accounts

Ongeveer twintig jaar geleden gebruikte Musk ‘X.com’ als domeinnaam voor een startup. Later fuseerde hij het met financiële dienstverlener PayPal. Vorige week sprak Musk ook over deze website.

In april sloot Musk een overnameovereenkomst met Twitter voor 54,20 dollar per aandeel, een deal ter waarde van ongeveer 44 miljard dollar. Musk heeft die deal later opgeschort, zodat zijn team de geldigheid kon verifiëren van de bewering van Twitter dat minder dan 5 procent van de accounts op het platform bots of spam waren.

In juni beschuldigde Musk Twitter openlijk van het schenden van de fusieovereenkomst en dreigde hij af te treden. Hij onthulde verder dat Twitter niet de spam- en nep-accountgegevens verstrekt waar hij om vroeg. Aan de andere kant klaagde Twitter ook Musk aan nadat hij had besloten zich uit dit bedrijf terug te trekken.

Zie ook: Elon Musk countert Twitter op zijn koopovereenkomst