Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Startdatum is 3 september

Het ziet er officieel uit: het nieuwe besturingssysteem van Google, Android 10 (voorheen bekend als Android Q), zal het op 3 september 2019 in de stabiele versie worden uitgebracht. De eerste toestellen die de update zullen ontvangen zullen uiteraard de Pixel-smartphones zijn, terwijl het voor de anderen waarvoor de update verwacht wordt iets langer zal duren.

Android 10: lancering op 3 september op Pixels

Het lijkt de hulp te zijn geweest om de datum van 3 september voor het debuut van Android 10 zelfs informeel te laten lijken Googlengecontacteerd door een gebruiker over het distributieschema van de nieuw besturingssysteem Mobiel. Hieronder vindt u een screenshot en het antwoord van bigG in vertaalde vorm.

Ik wil u laten weten dat Android Q vanaf 3 september 2019 naar apparaten wordt gedistribueerd.

Op 3 september ontvangen alle Pixels van de derde generatie (3, 3 XL, 3a en 3a XL), maar ook de voorgangers (2 en 2 XL) de update naar Android 10. Verrassend genoeg vallen ze zelfs buiten hun tweejarige ondersteuningsvenster Originele Pixel en Pixel XL vanaf 2016 zal worden beïnvloed. Een aangename verrassing voor de bezitters van deze smartphones, aangezien het bedrijf doorgaans twee jaar garantie biedt op software-updates en drie jaar ondersteuning op beveiligingspatches.

Android 10: naam en nieuws

Een van de nieuwigheden hiervan Android 10Naast de functionele eigenschappen zijn er ook de nieuwe naam. Eerder noemde Google zijn besturingssystemen Snacks en Desserts, in alfabetische volgorde, wat een specialiteit van het platform was geworden: 1.5 Cupcake, 1.6 Donut, 2.0-2.1 Eclair, 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread, 3.0 -3.2 Honeycomb, 4.0 Ice Cream Sandwich, 4.1-4.3 Jelly Bean, 4.4 KitKat, 5.0-5.1 Lollipop, 6.0 Marshmallow, 7, 0-7.1 Nougat, 8.0-8.1 Oreo en 9 Pie. Het nieuwe systeem heet in plaats daarvan simpelweg “Android 10” en is de tiende incarnatie van de groene robot.

Android 10: Lanceringsdatum is 3 september 1

Het controleren van de nieuwe Functionaliteit Dit zal Android verrijken met de komst van de volgende versie waarvoor native ondersteuning zal zijn Flip-telefoonsvoor netwerken 5GLive ondertiteling, slimme antwoorden, voorgestelde acties, verbeterde beveiligings- en privacyfuncties, achtergrondupdates, een verbeterde functiesuite voor de digitaal welzijnouderlijke controle ontwikkelde zich en uiteindelijk de langverwachte donkere modus.