Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Studenten die leningverlichting zoeken, moeten op hun hoede zijn voor de oplichters op Google

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Studenten die een leningsaftrek zoeken, moeten op hun hoede zijn voor de oplichters op Google

Google is de krachtigste zoekmachine en verwerkt meer dan 70 procent van de online zoekopdrachten over de hele wereld. Gebruikers krijgen de beste ervaring van hun leven door te profiteren van de verschillende handige apps die de gebruikers veel verlichting bieden. Het Tech Transparency Project (TTP), een waakhondorganisatie zonder winstoogmerk, onthulde dat meer dan tien van de Google-advertenties waarin hulpprogramma’s voor studieleningen worden gepromoot, nepdiensten zijn. Studenten die op zoek zijn naar kwijtschelding van leningen moeten dus op hun hoede zijn voor de oplichters op Google.

Percentage oplichters voor studieleningen op Google

TTP onderzocht 242 advertenties en 12 procent van de advertenties werd beheerd door fraudeurs. Deze oplichters hebben frauduleuze kenmerken in hun inhoud en houden zich daarom niet aan het beleid van Google. Google heeft zeer strikte regels voor het genereren van inkomsten. Het bedrijf zegt:

“We verbieden advertenties die ten onrechte een band met een overheidsinstantie impliceren en hanteren strikte regels voor advertenties voor financiële diensten op onze platforms, inclusief beleid tegen advertenties die de bijbehorende kosten niet bekendmaken of krediethersteldiensten promoten.”

Toen TTP termen invoerde als ‘verlichting van de studieschuld’, ‘studieschuld’, ‘studentenschuld kwijtschelden’ en ‘vergeving van Biden-leningen’, werden in de zoekopdrachten de advertenties aanbevolen, waarvan er vele nep waren en oplichters. Het bedrijf zei dat een website die het programma voor studieleningen promoot, ontworpen was om er precies zo uit te zien als de overheidsinstantie, en daarmee de regels en het beleid van Google schendt. Toen de Federal Trade Commission naar de regels werd gevraagd, zei haar woordvoerder:

“Het is illegaal voor bedrijven om u kosten in rekening te brengen voordat ze u helpen.”

Google staat geen frauduleuze advertenties toe, maar toch zien we dergelijke frauduleuze advertenties in de zoekmachine van Google, wat vragen oproept over de transparantie en goedkeuring van de advertenties door Google. Katie Paul, directeur van de non-profitorganisatie, zei:

“Het gebrek aan transparantie van Google over hoe het advertenties beoordeelt en goedkeurt, roept vragen op over hoe rigoureus het beoordelingsproces van de technologiegigant werkelijk is.”

Laten we eens kijken hoe Google zal reageren op de zorgen van de non-profitorganisatie TTP en welke toekomstige strategieën zij zullen hanteren om te voorkomen dat deze fraudeurs onschuldige mensen schade toebrengen via het Google-zoekmachineplatform.

Lees ook: gedeelde locatiepinnen van Google Maps worden verfijnd – PhoneWorld