Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Supernet en Trend Micro onderscheiden bedreigingsbeschermingssysteemproject in Pakistan ter waarde van PKR 450 miljoen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Supernet en Trend Micro bekroond met een Threat Protection System-project in Pakistan ter waarde van PKR 450 miljoen

Supernet Limited (“Supernet”) heeft vandaag samen met zijn Japanse technologiepartner Trend Micro Incorporated (“Trend Micro”) aangekondigd dat zij een nieuw meerjarig project hebben gekregen voor het veelgeprezen “Tipping Point” Threat Protection System (TPS). grote Pakistaanse klant ter waarde van ruim 450 miljoen PKR.

Het Tipping Point Threat Protection System (TPS) van Trend Micro is een krachtig netwerkbeveiligingsplatform dat met hoge nauwkeurigheid uitgebreide bescherming tegen bedreigingen biedt tegen bekende en onbekende kwetsbaarheden. De TPS maakt gebruik van een combinatie van technologieën, waaronder deep packet inspection, bedreigingsreputatie, URL-reputatie en geavanceerde flow-by-flow malware-analyse om aanvallen op het netwerk te detecteren en te voorkomen. De TPS stelt organisaties in staat een proactieve benadering van beveiliging te hanteren door uitgebreid contextueel bewustzijn en een diepere analyse van netwerkverkeer te bieden, waardoor de zichtbaarheid en flexibiliteit wordt geboden die nodig zijn om gelijke tred te houden met de huidige dynamische en evoluerende bedrijfs- en datacenternetwerken.

De gecombineerde oplossing van Trend Micro en Supernet voldeed met succes aan de strenge eisen van de klant op het gebied van state-of-the-art doorvoer- en latentieparameters en aan de veeleisende criteria voor schaalbaarheid en bedrijfscontinuïteit. Bovendien bieden het leiderschap van Trend Micro op het gebied van cyberbeveiligingsonderzoek via het vlaggenschip Zero Day Initiative, evenals de lokale aanwezigheid en ervaring van Supernet op het gebied van implementatie, integratie en vervolgdiensten, de klant voortdurende zekerheid van innovatie en toegang tot een state-of-the-art technologie. -kennisbank over cyberbeveiliging.

Ali Aktar. Het hoofd van de BU Telecom & Defensie van Supernet verklaarde:

“We zijn blij dat we een prominente rol kunnen spelen bij het versterken van de verdediging van Pakistaanse organisaties tegen bedreigingen voor de netwerkveiligheid. Om dit doel te bereiken hebben Supernet en Trend Micro het afgelopen jaar zeer nauw samengewerkt, en dit nieuwe project is een bewijs van deze gezamenlijke inspanning. Met de groeiende relatie tussen onze twee organisaties gaan we op volle kracht vooruit om aan de behoeften van de Pakistaanse markt te voldoen.”

De heer Chee Hoh Goh, Managing Director van Trend Micro Incorporated (Maleisië, Pakistan, CLM) zei: “Pakistan is, als een van de belangrijkste cyberbeveiligingsmarkten in de regio, een bijzonder aandachtsgebied voor Trend Micro. In Pakistan heeft Trend Micro zijn activiteiten in het land de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid, met gerichte investeringen in de ontwikkeling van onze lokale partnerschappen en verkoopinfrastructuur. We hebben nauw samengewerkt met onze partner Supernet om innovatieve oplossingen naar Pakistan te brengen en het is bemoedigend om te zien dat we een vertrouwde partner worden voor veel belangrijke organisaties in alle marktsegmenten van het land.”

Uitchecken? KP Govt tekent een overeenkomst met verschillende organisaties voor meerdere IT-projecten