Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Taal wijzigen in GMAIL op desktop en mobiel.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De taal wijzigen in GMAIL op desktop en mobiel.

Gmail (afkorting van Gmail) is een dienst van Google waarmee gebruikers gratis e-mails via internet kunnen verzenden en ontvangen. Het biedt consumenten een gigabyte aan berichtenopslag en de mogelijkheid om naar specifieke berichten te zoeken.

Als een van de meest gebruikte e-mailtoepassingen ter wereld zou Gmail gebruikers moeten kunnen ondersteunen die geen Engels verstaan. Naast het lezen van uw Gmail in een vreemde taal, biedt Google verschillende functies voor tekstinvoer waarmee u gemakkelijker in een specifieke taal kunt typen (zoals Hindi, Arabisch of Frans). Afhankelijk van welk apparaat u gebruikt, kan het proces voor het bijwerken van uw Gmail-inbox zodat berichten in de geselecteerde taal worden gelezen en opgesteld, verschillen.

In dit artikel leert u hoe u de weergavetaal in Gmail op internet (desktop) of in de Gmail-app op uw mobiele apparaat kunt wijzigen. U leert ook hoe u Gmail-berichten in een andere taal opstelt, zowel op desktop- als mobiele apparaten.

De weergave- en invoertaal van Gmail wijzigen op desktop en mobiel (Android en iOS).

Deel 1: De weergavetaal van GMAIL op het bureaublad wijzigen.

Als je de taal in Gmail wilt wijzigen:

1. Ga naar je Gmail-inbox op jouw computer.

2. Klik daarop Pictogram Instellingenaanwezig in de rechterbovenhoek en klik Toon alle instellingen.

3. In de Over het algemeen gebruik het vervolgkeuzemenu en kies de taal van uw voorkeur Weergavetaal van Gmail.

4. Nadat u een taal heeft geselecteerd, scrollt u naar beneden en klikt u op wijzigingen opslaan.

Deel 2: Gmail-invoertalen toevoegen aan het bureaublad.

Met Gmail kun je in elke gewenste taal typen met behulp van de verschillende soorten invoerhulpmiddelen. Om extra invoertalen toe te voegen voor het opstellen van berichten in Gmail:

1. Ga naar je Gmail-inbox op jouw computer.

2. Klik daarop Pictogram Instellingenaanwezig in de rechterbovenhoek en klik Toon alle instellingen.

3. In de Over het algemeen Tabblad, Mogelijk maken Gereedschappen invoeren en klikken Gereedschappen bewerken.

4. Selecteer hier één voor één alle toetsenbordtalen die u wilt gebruiken bij het typen in Gmail en voeg ze toe aan de lijst met geselecteerde invoerhulpmiddelen door te dubbelklikken op de gewenste taal. Als u klaar bent, klikt u op OK.

Voeg Gmail-invoertalen toe

5. Scroll nu naar beneden en klik wijzigingen opslaan.

6. Keer terug naar de jouwe Gmail-inbox.

7. Klik voortaan op bij het opstellen van een nieuwe e-mail Invoerhulpmiddelen -pictogram (onder het pictogram Instellingen) om de taal te selecteren die u wilt invoeren.

Afbeelding

Deel 3. Hoe u de weergavetaal van de GMAIL-app kunt wijzigen en invoertalen kunt toevoegen op de iPhone.

Om de taal van de Gmail-app op uw iPhone te wijzigen, moet u de iPhone-taal op uw apparaat wijzigen, zoals hieronder beschreven.

Als u alleen e-mails in een andere taal wilt opstellen zonder de standaardtaal voor het hele iOS-systeem te wijzigen, voegt u de gewenste toetsenbordtaal toe Instellingen >> Over het algemeen >> toetsenbord >> Toetsenbord toevoegen.

Om de taal op uw iOS-apparaat te wijzigen:

  1. Open dit Instellingen Afbeelding app.

2. Tik op Over het algemeen.

Afbeelding

3. Tik op Taal & Regio.

Afbeelding

4. Tik op iPhone-taal en selecteer de gewenste taal in het menu.

Wijzig de weergavetaal in de Gmail-app op de iPhone

5. Verslaan En trekken Uw favoriete taal bovenaan de lijst.

Afbeelding

Deel 4. Hoe u de weergave- en invoertalen van de GMAIL-app op Android kunt wijzigen.

De enige manier om de taal van de Gmail-app op uw Android-apparaat te wijzigen, is door de taal van uw apparaat te wijzigen in Android-instellingen.

Als u alleen e-mails in een andere taal wilt opstellen zonder de standaardtaal voor het hele Android-systeem te wijzigen, voegt u de gewenste toetsenbordtaal toe onder “INVOERMETHODEN” op uw apparaat. (Zie de opmerking aan het einde van dit artikel).

Zo verander je de taal op je Android-apparaat:

1. Open Instellingen app op je telefoon.

2. Tik op Aanvullende instellingen (of binnen Algemene Administratie op Samsung-apparaten).

Afbeelding

3. Tik op Spraak invoer.

Afbeelding

4. Ga naar Taal.

Wijzig de weergavetaal in de Gmail-app op Android

5. Tik continu op uw voorkeurstaal totdat u er een vinkje naast ziet, of – op sommige Android-apparaten – verslaan En trekken Uw voorkeurstaal bovenaan de lijst.

Afbeelding

6. Hierdoor wordt de weergavetaal op uw Android-apparaat gewijzigd in de taal van uw voorkeur. *

*Opmerking: als u e-mails wilt opstellen in een andere taal dan de weergavetaal van Android, gaat u naar Instellingen .> Aanvullende instellingen .> Spraak invoer.

Selecteer vervolgens “Invoermethoden” onder de sectie Beheer toetsenborden en typ dan Instellingen >> Talen >> toetsenbord toevoegen en voeg de talen toe die u wilt invoeren.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u de taal in GMAIL op desktop en mobiel kunt wijzigen.  1