Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Taylor Swift staat bovenaan de lijst van CO2e-overtreders vanwege haar privéjet

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Taylor Swift staat bovenaan de lijst van CO2e-overtreders voor haar privéjet

Het vliegtuig van Taylor Swift heeft dit jaar de meeste koolstof uitgestoten van alle beroemde vliegtuigen, volgens gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door het Britse digitale marketingbedrijf Yard.

Tot nu toe heeft het vliegtuig van de zanger in 2022 170 keer gevlogen met een gemiddelde vliegduur van 80 minuten, een totale vliegtijd van ruim 380 uur. Volgens de statistieken bedroeg hun totale CO2-uitstoot 8.293 ton, met een geschat gemiddeld verbruik van 128 liter vliegtuigbrandstof per vlucht.

Iedereen weet dat vliegen de minst milieuvriendelijke vervoerswijze is, aangezien de uitstoot per afgelegde kilometer in een vliegtuig aanzienlijk lager is dan bij welke andere vervoerswijze dan ook. Passagiers van privéjets zijn de grootste vervuilers in termen van uitstoot per persoon. Het is het favoriete vervoermiddel voor beroemdheden. Ze geven vaak de voorkeur aan reizen over korte afstanden boven milieuvriendelijke vervoerswijzen.

Celebrity Jets haalde vorige maand het nieuws toen bekend werd dat sommige beroemdheden hun privéjets gebruikten voor korte trips van minder dan 15 minuten.

Drake reageerde eerder deze week op Instagram en probeerde een van de 14 minuten durende vluchten van zijn jet uit te leggen: “Dat zijn gewoon vliegtuigen die vliegtuigen vervoeren naar welke luchthaven ze ook gehost worden, voor iedereen die geïnteresseerd is in de logistiek… niemand maakt deze reis. ”