Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TCL Communication presenteert nieuwe versie van smartphones op IFA 2023

“Wat we hebben gepland voor IFA 2019 is een opwindende visie op de toekomst van TCL Communication – inclusief smartphones, 5G-apparaten en nieuwe categorieën, waaronder ook het debuut van onze draagbare Project Archery-monitor”, zegt Stefan Streit, Managing Director Global Marketing bij TCL-communicatie.

A TCL-communicatie zal de eerste smartphone van het merk aankondigen TCL op de wereldmarkten en zal zijn nieuwste innovaties onthullen tijdens een media-only evenement in Berlijn op 5 september, vóór de start van IFA 2019. Naast de smartphone zal TCL nieuwe updates onthullen voor zijn opvouwbare apparaatconcept met de eerste commerciële release van 2020 en de wereldpremière van een draagbaarontwikkeld onder de Boogschieten project van TCLwat een filmkijkervaring van 100 inch oplevert voor een apparaat dat zo groot is als de meeste zonnebrillen.

“Wat we hebben gepland voor IFA 2019 is een opwindende visie op de toekomst van TCL Communication – inclusief smartphones, 5G-apparaten en nieuwe categorieën, inclusief het debuut van onze monitor draagbaar vrucht van Boogschieten projectStefan Streit, Managing Director, Global Marketing, TCL Communication: “Als een van ‘s werelds toonaangevende beeldschermfabrikanten zal TCL zich concentreren op het overbrengen van zijn volledige multimedia-ervaring naar de nieuwe mobiele producten. Samen met onze TCL-zusterbedrijven brengen we mobiliteit een stap verder en kijken we naar de toekomst door onszelf te presenteren als een compleet merk van A tot Z elektronica, ondersteund door een compleet TCL-systeem. “

Alle nieuwe mobiele apparaten van TCL maken gebruik van displays van TCL-zusterbedrijf CSOT, en de volgende TCL-smartphone beschikt al over het TCL Dotch™-display, dat dit jaar voor het eerst werd geïntroduceerd op Mobile World Congress 2019. in Barcelona De nieuwe concepten van smartphones TCL Folders zullen ook het gehele nieuwe systeem presenteren Vlinderscharnier om de technologie aan te vullen Draak scharnier ™ dat het bedrijf bezit.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

“We zien onze nieuwe mobiele productlijn van TCL als het epicentrum van ons groeiende productportfolio voor consumentenelektronica om onze klanten steeds aantrekkelijkere binnen- en buitenervaringen te bieden”, aldus Shane Lee, Managing Director TCL Communication Global Product Center. “Door gebruik te blijven maken van de verticale integratie en het productecosysteem van TCL, kunnen we ons concentreren op innovatie en het opbouwen van een echt mobiel merk. vlaggenschipTegelijkertijd bieden wij de bereikbaarheid en kwaliteit die onze klanten over de hele wereld van ons verwachten. “

Ga voor meer informatie over TCL Communication en de lijn mobiele apparaten van het bedrijf naar deze link.