Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TeamViewer-audio werkt niet op Windows 10

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: TeamViewer-audio werkt niet op Windows 10

Teamkijker maakt binnen enkele seconden verbinding met elke pc of server over de hele wereld. Met deze tool kunt u ononderbroken streaming en helder geluid krijgen tijdens uw vergadersessies, en ondersteuning bieden en bieden. Maar in sommige gevallen deelt u computeraudio Teamkijker om onbekende redenen uitgeschakeld. Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

Bij het bieden van technische ondersteuning is het erg belangrijk om over duidelijke audio- en videomogelijkheden te beschikken. Video(Video) en audio zijn essentiële elementen voor een remote desktop-sessie, vooral in gevallen waarin de eerste persoon rechtstreeks spreekt met de tweede persoon die om technische ondersteuning vraagt.

TeamViewer-geluid werkt niet

Als uw systeem Windows 10 geïnstalleerd (Windows 10)TeamViewer en u wilt het geluid van de afstandsbediening monitoren en regelen Bureau(Desktop) verwijderd, openen/uitvoeren Teamkijker .

Nadat het team voor je opengaat Viewer, ga naar het hoofdvenster en klik op ” (Kijkers)Aanvullend”(Extra’s) en selecteer ” Opties(Opties)” in het geavanceerde menu.

Blader vervolgens omlaag naar het gedeelte ‘Opties voor afstandsbediening’. Oorspronkelijk(Standaardinstellingen afstandsbediening)”, zichtbaar onder “ Afstandsbedieningsopties voor andere computers(Afstandsbedieningsopties voor andere computers).

Vink hier het vakje naast de optie aan” Speel computergeluiden en muziek af.(Speel computergeluiden en muziek af)

Herhaal hetzelfde proces ook op de andere computer, omdat het belangrijk is dat beide computers “ Standaardinstellingen voor de afstandsbediening”.(Standaardinstellingen afstandsbediening)

Op dezelfde manier, als u het delen van computergeluiden en muziek wilt inschakelen Teamkijker volg de eerste twee stappen zoals hierboven en ga naar ” Ontmoeten(Ontmoeten)”.

Druk de ” Ontmoeten(vergadering)” naar de “ standaard(Standaard)” in het rechterdeelvenster.

Scroll naar beneden naar ” Standaard vergaderingsinstellingen(Standaardinstellingen vergadering)” en vink het vakje aan naast “ Computergeluiden en muziek delen(Deel computergeluiden en muziek).

Klik ten slotte op OK om de instellingen toe te passen.

TeamViewer-toegang op afstand(TeamViewer) en conferentiesessies op afstand worden aangevuld met HD Voice over IP-oplossingen. Met deze tool kunt u dus eenvoudig overstappen van presentaties en videogesprekken op afstand naar een flexibeler samenwerkingsproces.

TeamViewer verbindt binnen enkele seconden elke pc of server over de hele wereld. De tool helpt u bij het verkrijgen van ononderbroken streaming en helder geluid tijdens vergaderingen, en bij het bieden en bieden van ondersteuning. Maar in sommige gevallen vindt het delen van computeraudio plaats Teamkijker is om onbekende redenen uitgeschakeld. Probeer deze stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

Bij het bieden van technische ondersteuning is het belangrijk om over duidelijke audio- en videomogelijkheden te beschikken. Video en audio zijn beide essentiële elementen voor een externe desktopsessie, vooral in gevallen waarin de eerste persoon rechtstreeks spreekt met de tweede persoon die technische ondersteuning zoekt.

TeamViewer-audio werkt niet

Als u TeamViewer op uw Windows 10-systeem hebt geïnstalleerd en het geluid van het externe bureaublad op afstand wilt volgen en bedienen, opent/start u TeamViewer.

Zodra Team Viewer voor u geopend is, gaat u naar het hoofdvenster en klikt u op het tabblad “” en selecteert u “” in het uitgevouwen menu.

TeamViewer-audio werkt niet

Blader vervolgens omlaag naar het gedeelte ” zichtbaar onder ‘.

Vink hier het vakje naast ‘Optie’ aan.

TeamViewer-audio werkt niet op Windows 10 2

Herhaal hetzelfde proces ook op een andere computer, omdat het voor de normale audiofunctie essentieel is dat ” op beide computers is ingeschakeld.

Als u het delen van computergeluiden en muziek op TeamViewer wilt inschakelen, volgt u de eerste twee stappen zoals hierboven aangegeven en gaat u naar het gedeelte “Vergadering”.

Klik op het tabblad om de sectie in het rechterdeelvenster weer te geven.

Blader omlaag naar ” en schakel de optie gemarkeerd ” in.

TeamViewer-audio werkt niet op Windows 10 1

Klik ten slotte op OK om de instellingen toe te passen.

TeamViewer-toegang op afstand en conferentiesessies op afstand worden aangevuld met Voice over IP-beloplossingen in HD-kwaliteit. Met deze tool kunt u dus eenvoudig overstappen van presentaties en videogesprekken op afstand naar flexibeler samenwerken.

Mục lục