Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TECNO lanceert zijn 32-megapixel selfie-cameratelefoon; Camón 19 Neo

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: TECNO lanceert zijn 32-megapixel selfie-cameratelefoon; Camón 19 Neo

TECNO’s Meest verwachte 32 MP Softlight Selfie-camera – Camón 19 Neo in Pakistan te introduceren.

De TECNO Camon 19-serie werd vorige maand wereldwijd gelanceerd, waardoor lokale fans vol spanning achterbleven. Om de stijgende consumentenvraag onder controle te houden, lanceert TECNO de Neo-versie van de serie in Pakistan. Binnenkort komen er ook andere varianten.

Camon 19 Neo is ontworpen om ultraglans aan uw fotografie toe te voegen met de 32 MP Softlight Selfie Camera en 48 MP Bright Night Portrait. Bovendien is de telefoon, met een FHD+ display, een krachtige batterij, processor en opslag, goed uitgerust om de concurrentie stormenderhand te verslaan.

Kelvin Zeng, CEO van TECNO Mobile Pakistandeelde bij deze gelegenheid zijn mening,

“We zijn erg blij om dit nieuwe apparaat aan onze Pakistaanse consumenten aan te bieden. De serie moet nog in het land gelanceerd worden, maar de Neo-versie zal met zijn geavanceerde cameratechnologie en stijlvol ontwerp een toestel blijken te zijn waar voor zijn geld.”

De Camon 19-serie heeft ook de iF Design Award ontvangen voor de verbazingwekkend stijlvolle smartphones met klassieke en toch moderne esthetiek. De serie zal naar verwachting zeer binnenkort naar Pakistan komen. Blijf dus op de hoogte en volg TECNO Mobile op de officiële sociale mediaplatforms.