Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Telefoon als webcam gebruiken in Windows 10.

Opmerking: het volgende artikel helpt u: Hoe u de telefoon als webcam gebruikt in Windows 10.

Als u op zoek bent naar eenvoudige manieren om uw Android-telefoon of iPhone als webcam in Windows 10 te gebruiken, lees dan hieronder verder, want deze handleiding geeft u instructies over hoe u dit moet doen.

Webcams zijn duur in aanschaf en zijn tegenwoordig niet meer gemakkelijk verkrijgbaar. Voor wie regelmatig met collega’s communiceert via videoconferentiesoftware kan dit een groot ongemak zijn. Het goede nieuws is echter dat je je Android of iPhone als webcam kunt gebruiken op Windows 10.

Nu u weet dat u de oplossing in uw zak heeft, hoeft u alleen maar uw telefoon op uw computer aan te sluiten en deze als webcam te gebruiken. Laten we dus beginnen met de stappen die u moet volgen om dit te bereiken!

Hoe u van uw telefoon een webcam kunt maken op Windows 10

Hoe de camera van een Android-telefoon als webcam te gebruiken op Windows 10.

1. Op uw Android-apparaat: Open de Google Play Store en zoek naar en Installeren DroidCam app.

2. Op uw Windows 10-pc: Downloaden de DroidCam Windows-client.

3. Dubbelklik op de toepassing DroidCam.Setup. Blazen Volgende en volg de rest van de instructies om DroidCam CLIent te installeren.

*Opmerking: Als u een venster “Windows-beveiliging” krijgt, klikt u daarop Installeren knop om door te gaan met de installatie.

4. Zodra de “DroidCam CLIent” -software op uw computer is geïnstalleerd, opent u deze.

5. Selecteer het verbindingstype (Draadloze internettoegang of USB)* met uw Android-telefoon (door het overeenkomstige pictogram te selecteren) en vink beide aan Video En Audio selectievakje. *

*Let op: Omdat het gebruik van een Android-camera als webcam via WiFi handiger is, demonstreren we de WiFi-verbinding in deze handleiding.

DroidCam

6. Open dat nu DroidCam app op uw Android-telefoon en klik op de bestand pictogram in de rechterbovenhoek.

A. Kies of je de camera aan de voor- of achterkant wilt gebruiken. *

B. opmerking de WiFi-IP adres en de DroidCam-poort (bijvoorbeeld “4747”).

Opmerking: als u een oudere versie van de DroidCam-app op uw Android gebruikt, klikt u op de Meer knop (drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer camera uit de lijst met beschikbare opties. Selecteer vervolgens de gewenste camera.

Afbeelding

7. Ga nu terug naar uw pc en naar binnen DroidCam-client, En…

A. Bij Apparaat-IP Veld: Voer het Android in WiFi-IP-adres zoals deze verschijnt DroidCam app op uw Android-telefoon. (bijvoorbeeld “192.168.10.7”) en…

B. …voer het dan in DroidCam-poort Nummer (bijvoorbeeld “4747”).

Afbeelding

8e. Klik ten slotte op de Begin Knop om je Android als webcam te gebruiken. *

*Opmerking: Als u problemen ondervindt bij het gebruik van DroidCam, zorg er dan voor dat beide apparaten zijn verbonden met hetzelfde WiFi-netwerk.

Android naar webcam

9. Om DroidCam te laten werken met uw videoconferentieprogramma op uw pc, selecteert u DroidCam als standaard Bronapparaat voor de Video & geluidin de programma-instellingen.*

Afbeelding

10. U kunt uw Android-apparaat nu als webcam gebruiken op Windows 10.

Hoe gebruik je de iPhone als webcam in Windows 10. *

*Opmerking: met verschillende iOS-apps kunnen gebruikers hun iPhone als webcam gebruiken. In deze tutorial raden we aan om hiervoor DroidCam of EpocCam te gebruiken.

DroidCam.Als u uw iPhone als webcam wilt gebruiken DroidCam Installeer op uw Windows-pc DroidCam voor iOS op uw telefoon en volg de bovenstaande stappen om door te gaan.

EpocCam.Zo gebruikt u de camera van uw iPhone als webcam met EpoCam op uw Windows 10-pc:

1. Installeer EpocCam Camera op uw iPhone.

2a. EpocCam vereist een specifieke set stuurprogramma’s om op Windows 10 of macOS te kunnen draaien. Navigeer dus naar de downloadsite van Elgato en selecteer deze EPOCCAM En ramen als uw besturingssysteem.

EpocCam

2 B. Klik op de downloadknop om de EpocCam-software te downloaden.

Gebruik de iPhone als webcam

3. Na het downloaden van EpocCam klikt u op het gedownloade bestand en volgt u de installatie-instructies van de installatiewizard om het te installeren.

4. Als je klaar bent, open je het EpocCam-app op je iPhone en Geef EpocCam toegang tot de camera van uw iPhone.

Gebruik de iPhone-camera als webcam

5. Nu, open de EpocCam-camera op hun iPhone en laat hem verbinding maken met uw pc. Wanneer dit is gebeurd, ziet u onderstaande melding. *

*Opmerking: Om de verbinding te voltooien, moeten de iPhone en uw computer zich op hetzelfde netwerk bevinden.

Afbeelding

7. Eenmaal verbonden, opent u uw videoconferentieprogramma en selecteert u EpocCam als uw standaardcamera in de video- en audio-instellingen.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Telefoon als webcam gebruiken in Windows 10. 1

Mục lục