Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Tesla-compressoren zijn nu sneller in Europa

Gerelateerd nieuws

Elektrische voertuigen lijken de sector te domineren. Het bewijs hiervan is dat er elke maand meer elektrische voertuigen op de weg zijn. Je hebt echter nog steeds een groot probleem: Gebrek aan laadstations.

Het zou logisch zijn om te denken dat de regeringen van verschillende landen betrokken zouden moeten worden en massalaadstations zouden moeten installeren, maar de realiteit, althans in Spanje, is heel anders.

Een gebrek aan infrastructuur Tesla Voor zijn klanten probeert hij in ieder geval de situatie te verhelpen. Het bedrijf heeft wereldwijd al duizenden laadstations geïnstalleerd, vooral in de VS, Europa en Azië.

De bekendste van hun laadpunten zijn de zogenaamde Compressoren, die, zoals de naam al doet vermoeden, in minder tijd kunnen worden opgeladen dan hun standaardstations. Compressoren nu verkrijgbaar In Europa zullen ze nog sneller zijn. Hier zijn de details!

Snelste compressoren van Europa

Het bericht komt van Twitter-gebruiker @bobjouy. Hij uploadde een foto waarop je kon zien dat het zijn Tesla was met een 147 kW-ladertoen 120 kW voorheen gebruikelijk was in Europa.

Deze update bereikte eerder dit jaar Amerikaanse opladers, maar de aankomst op het oude continent heeft tot nu toe gewacht. Kort daarna bevestigde het officiële rapport van Tesla wat de tweeter in kwestie zei. In uw vertaling naar het Spaans is uw antwoord ongeveer “Dat klopt, we hebben meer kracht ontsloten in Europese superchargers. Het is erg snel. “

Tesla-auto’s kunnen nu opladen Tot 150 kW in meer dan 400 stations Het grappige aan opladers in Europa is dat deze verbetering mogelijk is dankzij een simpele software-update. Het lijkt er natuurlijk op dat we nog steeds moeten wachten tot het bedrijf zijn nieuwe onderneming naar Europa brengt Compressor V3de krachtigste oplader van allemaal.

Hierdoor kan de Model 3 worden opgeladen met 250 kW, terwijl de Model S en Model X worden opgeladen met 200 kW. Hopelijk komen ze snel aan in Spanje, Tesla-eigenaren zullen je hartelijk bedanken.