Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

The Ghost & The Mouse verschijnt op 26 september

Let op: het volgende artikel zal je helpen: The Ghost & The Mouse wordt gelanceerd op 26 september

is een game met weinig stress, een weelderige omgeving en een rustgevende, pianogestuurde soundtrack. Het is eigenlijk een debuuttitel van de Montreal-ontwikkelaar Alblune en zal het publiek van alle leeftijden betoveren met zijn hartverwarmende verhaal, geheimen die je overal in Sainte-et-Claire kunt ontdekken en een speciale piepende knop. Deze gloednieuwe game wordt officieel uitgebracht op 26 september.

Volgens de laatste berichten wordt de game op 26 september uitgebracht voor Switch en pc via Steam, Epic Games Store, GOG en Itch.io. Uitgever Armor Games Studios en ontwikkelaar Alblune hebben aangekondigd dat de prijs $ 19,99 zal bedragen. Alblune-ontwikkelaars Lucie Lescuyer en Alexandre Stroukoff legden uit in een persbericht:

“We zijn erg enthousiast om de releasedatum van Lumion, ‘the Spirit!’, aan te kondigen. We kunnen niet wachten tot spelers alle personages ontmoeten die we hebben gemaakt en het ontspannende en gezellige dorp Sainte-et-Claire verkennen!”

Degenen die fan zijn van gezellige spelletjes zullen er zeker dol op zijn. Het verhaal draait om de muis Lila. Nadat het lot hen met elkaar heeft verbonden, moeten Lila de muis en Lumion, de geestbewaker, samenwerken om het licht terug te brengen naar de inwoners van Sainte-et-Claire. Om dit te doen, moet Lila haar nieuwe elektrische krachten gebruiken om de prikkelbare geesten genaamd Kibblins te kalmeren door karaktergestuurde puzzels op te lossen in dit pittoreske Franse dorp. Het ziet eruit als een heel leuk spel. Dus laten we afwachten, want de lancering is heel dichtbij.

Wil je meer weten over de aankomende games, lees dan: Deze games verschijnen in september 2022 voor Xbox Series – PhoneWorld