Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

‘The Legend of Maula Jatt’ werkt samen met TikTok om een ​​unieke samenwerking tot stand te brengen

Let op: het volgende artikel helpt je: ‘The Legend of Maula Jatt’ werkt samen met TikTok om een ​​unieke samenwerking tot stand te brengen

Nu de meest verwachte film van het jaar, ‘The Legend of Maula Jatt’, op 13 oktober 2022 in de bioscoop te zien is, heeft de film de handen ineengeslagen met TikTok als officiële entertainmentpartner in een unieke samenwerking uit de regio. Met deze samenwerking zal TikTok de anticipatie en opwinding vergroten door meerdere in-app-activaties te lanceren waarmee fans kunnen deelnemen aan de grootste film die uit de steeds evoluerende filmindustrie van Pakistan voortkomt.

Als entertainmentpartner zal TikTok een plek bieden waar fans exclusieve content uit de film kunnen krijgen, waaronder teasers, trailers en beelden van achter de schermen. The Legend of Maula Jatt is veruit de duurste film die uit Pakistan is gekomen en de enorme schare fans wacht nu al ongeveer drie jaar geduldig op de release van de film. De Maula Jatt-fandom kan nu op veel grotere schaal communiceren met de cast van de film en met elkaar via de unieke functies en effecten van TikTok die speciaal voor The Legend of Maula Jatt op het platform zijn ontworpen.

TikTok heeft een exclusieve landingspagina op de app gelanceerd genaamd ‘The Legend of Maula Jatt World’, speciaal ontworpen voor de film. Het platform heeft ook nieuwe speciale filters en effecten geïntroduceerd waarmee fans spannende inhoud met betrekking tot de film kunnen creëren.

Volgens Ammara Hikmat, producer van The Legend of Maula Jatt,

“We zijn verheugd om samen te werken met TikTok, een van ‘s werelds populairste entertainmentplatforms. We passen ons aan de manier aan waarop mensen inhoud consumeren, aangezien TikTok de ultieme bondgenoot is geworden voor entertainmentpartnerschappen over de hele wereld. We kijken ernaar uit om met ons publiek op TikTok in contact te komen en een aantal zeer opwindende inhoud en activaties met hen te delen.”

Via TikTok kunnen fans ook genieten van exclusieve content van de filmsterren, die allemaal officieel lid zijn geworden van het platform, waaronder Hamza Ali Abbasi (@iamhamzaaliabbasi), Mahira Khan (@mahirahkhan), Fawad Khan (@fawadkhan81), Ali Azmat (@aliazmatbuttt). ), Mirza Gohar Rasheed (@mirzagoharrasheed), Humaima Malick (@humaima.malick) en Faris Shafi (@farishafiofficial).

Dit intense en epische heroïsche verhaal, geschreven door Bilal Lashari en dialogen door Nasir Adeeb, is een keiharde reboot van de cultklassieker ‘Maula Jatt’ uit 1979. De film is geregisseerd door Bilal Lashari, bekend van zijn regiedebuut, de box office hit ‘Waar’, en geproduceerd door Ammara Hikmat onder de joint venture van Encyclomedia & Lashari Films in samenwerking met AAA Motion Pictures. De film wordt gedistribueerd door Nadeem Mandviwalla van Mandviwalla Entertainment, die bekend staat om zijn bijdrage aan de cinema. De film wordt internationaal gedistribueerd door MovieGoers Entertainment.

TikTok groeit snel uit tot de one-stop-shop van Pakistan voor amusementsinhoud, en verdedigt een breed scala aan categorieën, waaronder films, muziek, acteren, sport, eten, reizen, onderwijs en mode. De TikTok-gemeenschap in Pakistan creëert unieke entertainmentinhoud die vreugde schenkt, creativiteit viert, cultuur vormgeeft en grenzen verlegt. Deze samenwerking met The Legend of Maula Jatt zal nog meer opwindende inhoud opleveren en de talenten van de steeds groeiende TikTok-gemeenschap in Pakistan onder de aandacht brengen.