Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

The Rise of Skywalker laat kippenvel achter

Nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker-trailer

Zoals je weet vond dit weekend de D23 Expo plaats in Anaheim (Californië), het evenement gewijd aan Disney-fans waar het bedrijf van de gelegenheid gebruik maakt om allerlei soorten advertenties met betrekking tot de inhoud te plaatsen. En wat als ze de feestdagen spreiden? Het Amerikaanse bedrijf is niet gestopt met het uitbrengen van Notion na Notion, met bevestigingen van series voor zijn Disney+-platform, nooit eerder vertoonde posters, acteurs die zich bij filmcasts voegen… Hoe dan ook, non-stop content die ons allemaal flink heeft vermaakt (en verbaasd).

Maar er was er nog steeds één die bijna kan worden beschouwd als het hoogtepunt van zoveel aankondigingen: de nieuwe trailer voor The Rise of Skywalker, de negende deel van Star Wars Deze zal op 20 december in de bioscoop te zien zijn. Een paar uur geleden onthulde Disney de officiële poster – je vindt hem hieronder – en hoewel veel fans dachten dat dit het enige voorproefje zou zijn dat we in de nieuwe film zouden zien, hoopten anderen nog steeds blij te zijn met een nieuwe doorbraak.

Gezegd en gedaan. Nog maar een paar minuten geleden was hij… nieuwe aanhangwagen Star Wars: The Rise of Skywalker is een echt wonder voor de zintuigen. Verre van de eerste doorbraak duurt deze video veel langer en geeft ons niet alleen nieuwe beelden van de film (uiteraard), maar ook een emotionele samenvatting van sequenties uit eerdere films. Het idee vertegenwoordigt een heel tijdperk, het verhaal van een generatie die ten einde loopt In een paar maanden. Als je een Star Wars-fan bent en je wordt niet opgewonden als je de video hebt bekeken, dan ben je dood vanbinnen.

Als we de nieuwe beelden moeten analyseren die in de video te zien zijn – die overigens van Disney zijnbijzondere uitstraling“Om het een ‘warme motor’ te laten zijn en om binnenkort op een officiële finaletrailer te moeten wachten, is er zeker één die zich onderscheidt van alle anderen: de laatste waarin we koning met een zwarte cape met capuchon en een dubbel rood lichtzwaard. Betekent dit dat onze heldin verder gaat? Duistere kant? Om twijfel te voorkomen zullen we tot het einde van het jaar moeten wachten.