Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok en Zindagi Trust lanceren digitale veiligheidsworkshops op overheidsscholen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok en Zindagi Trust lanceren digitale veiligheidsworkshops op overheidsscholen

TikTok en Zindagi Trust zijn een reeks workshops gestart in hun netwerk van overheidsscholen in Pakistan om leerlingen, docenten en ouders bewust te maken van digitale veiligheid. Als onderdeel van dit initiatief zullen maximaal 3.000 leerlingen, leerkrachten en ouders deelnemen aan workshops van een dag om te leren over veilig internetgebruik, met de nadruk op sociale media. Er zullen ook aparte workshops zijn voor leraren en ouders om hen te leren hoe ze tieners online veilig kunnen houden.

Duizenden jonge internetgebruikers in de groepen 7 tot en met 9 kunnen leren over de beste internetpraktijken en leren hoe ze verantwoordelijke digitale burgers kunnen worden en landelijk een veilige onlinegemeenschap kunnen opbouwen. De workshops behandelen een scala aan onderwerpen, waaronder het aanpakken van onlineveiligheidsproblemen zoals cyberpesten, catfishing en desinformatie. Er zullen gedetailleerde modules komen over het schadelijke gedrag dat op sociale media voorkomt, manieren om passende informatie te delen, nepnieuws en verkeerde informatie te identificeren, en rapportagemechanismen om illegale en schadelijke inhoud op sociale media te melden.

De inhoud van de workshops is gebaseerd op de resultaten van de studentenenquêtes die vóór de start zijn uitgevoerd. De enquêtes hielpen bij het identificeren van de grootste uitdagingen waarmee studenten online worden geconfronteerd, waaronder kwesties als pesten en online intimidatie.

De workshops zijn ook bedoeld om leerkrachten en ouders te leren hoe ze veiligheidsfuncties op platforms als TikTok kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat hun kinderen veilig blijven op sociale media. Je leert bijvoorbeeld over de Family Pairing-functies van TikTok, waarmee ouders hun TikTok-account aan die van hun tiener kunnen koppelen en bedieningselementen kunnen instellen, waaronder schermtijdbeheer, beperkte modus en direct messaging.

Farah Tukan, hoofd van Government Relations and Public Policy – ​​Midden-Oosten, Turkije, Afrika en Pakistan (METAP) bij TikTok, zei: “Deze workshops, onderdeel van onze voortdurende samenwerking met Zindagi Trust, zijn weer een stap in de goede richting om ervoor te zorgen dat onze TikTok-gemeenschap in Pakistan digitaal veilig blijft. We zijn volledig toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van de Pakistaanse digitale gemeenschap terwijl we doorgaan met het implementeren van beleid en processen om proactief elke poging om ongepaste inhoud op ons platform te delen te identificeren en te voorkomen.”

Faiq Ahmed, Senior Marketing en Resource Development Manager bij Zindagi Trust zei: “Het is voor ons een groot genoegen om deel uit te maken van deze prachtige digitale veiligheidscampagne in samenwerking met TikTok om informatieve workshops te geven aan studenten van onze geadopteerde overheidsscholen. Het wordt tijd dat we ervoor zorgen dat onze jonge generatie zich bewust is van digitale veiligheid, zodat ze beter toegerust zijn om online met veiligheids- en privacy-uitdagingen om te gaan.”

Uitchecken? Facebook verliest terrein nu TikTok-achtige apps hun weg naar de topposities vinden