Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok experimenteert met de nieuwe “Nearby Feed” om lokale inhoud weer te geven

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok experimenteert met nieuwe “Nearby Feed” om lokale inhoud weer te geven

Socialemediaplatforms en IT-bedrijven moeten nieuwe functies en updates introduceren om actueel te blijven, en als gevolg daarvan profiteren gebruikers van een eenvoudiger en handiger gebruik van de technologie. Om gebruikers nieuwe functies te bieden, werkt TikTok aan een nieuwe ‘Nearby Feed’, ontworpen om lokale inhoud aan gebruikers te tonen. De woordvoerder van het bedrijf zei:

“We denken altijd aan nieuwe manieren om waarde te bieden aan onze gemeenschap en de TikTok-ervaring te verrijken.”

Dichtbijfeed voegt de mogelijkheid toe om gebruikers nog specifiekere en gepersonaliseerde inhoud te tonen. Met deze nieuwe feed zal lokale inhoud gemakkelijk beschikbaar zijn voor gebruikers. De nieuwe feed op TikTok, gekoppeld aan het aanbevelingsalgoritme van de app, zal de nieuwe doorzoekbare kaartfunctie van Instagram en de Snap Map van Snapchat inhalen, en alle drie zullen gebruikers over de hele wereld een betere manier bieden om lokale inhoud en plaatsen veel gemakkelijker te vinden. In de buurt zijn. Alle drie de functies zullen samenwerken om TikTok-gebruikers gemak te bieden.

De reikwijdte van de test is vrij beperkt en er zijn slechts enkele gebruikers uit Zuidoost-Azië geselecteerd om de nieuwe Dichtbij Feed te testen. Deze gelukkige genomineerde gebruikers kunnen het dichtstbijzijnde feedtabblad zien naast de feeds Volgend en Voor jou op de TikTok-startpagina. De nieuwe feed is getest met nog een nieuwe functie om locatietags aan hun video’s toe te voegen.

Toen hem werd gevraagd naar deze nieuwe functie, zei de woordvoerder dat deze functie binnenkort zal worden uitgerold naar makers en aangezien de nieuwe Dichtbij-feed nieuw is en wordt getest, kan hij niet bevestigen of de twee functies zullen worden gekoppeld of niet, hoe het bedrijf zou kunnen zeggen dat de Dichtbij-feed alleen video’s met locatietags toont, of dat de feed zelfs zonder locatietags kan worden weergegeven. Maar het is nog te vroeg om publiekelijk iets anders te zeggen, aangezien de functies zich nog in de test- en experimenteerfase bevinden.