Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok introduceert een nieuw tekst-naar-afbeelding AI-filter

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok introduceert een nieuw tekst-naar-afbeelding AI-filter

TikTok heeft zojuist een nieuw in-app tekst-naar-afbeelding AI-filter aangekondigd waarmee gebruikers een prompt kunnen invoeren en een afbeelding kunnen krijgen die als achtergrond in hun video’s kan worden gebruikt. Je hebt toegang tot het filter via het camerascherm van de app. Het effect wordt “AI Green Screen” genoemd.

TikTok introduceert een nieuw tekst-naar-afbeelding AI-filter

De tekst-naar-afbeelding AI-generatoren worden tegenwoordig steeds populairder, vooral met de lancering van OpenAI’s DALL-E 2. Om te concurreren met anderen heeft TikTok nu een eigen tekst-naar-afbeelding-filter aangekondigd, maar de afbeeldingen zijn vrij eenvoudig .

Zie ook: De aankomende TikTok-functie zal de zoekmogelijkheden van de app verbeteren

Wanneer je het effect selecteert, biedt TikTok een aantal suggesties, waaronder ‘Snorkelen in een paarse oceaan’, ‘Verborgen dorp in de bergen’ en ‘Uitbarstende regenboogvulkaan’. Je kunt ook met je eigen aanwijzingen spelen.

Als uw prompt echter naaktheid of gewelddadige taal bevat, creëert het filter abstracte afbeeldingen met de juiste kleuren en thema’s. Er zijn echter geen duidelijke arrestatiebevelen of censuur.

Momenteel gebruiken gebruikers dit filter als TikTok-trends. De meest populaire trend is wanneer u uw naam in de generator invoert om te zien hoe uw ‘esthetiek’ eruit ziet. Een andere trend is dat gebruikers hun verjaardagen in de generator invoeren.

TikTok heeft deze functie voor alle gebruikers uitgerold. Als je deze functie nog niet hebt ontvangen, update dan de app en probeer het opnieuw. Als u de functie echter nog steeds niet krijgt, wacht dan een paar dagen. Het zal binnenkort beschikbaar zijn.

Controleer ook: YouTube is het populairste sociale mediaplatform onder tieners, niet TikTok