Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok is bedoeld om onderzoekers meer transparantie te bieden

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok heeft als doel onderzoekers meer transparantie te bieden

TikTok kondigde aan dat het geselecteerde onderzoekers meer transparantie zou bieden over zijn platform en moderatiesysteem. Daarom ontwikkelt TikTok een onderzoeks-API om de toegang tot openbare en geanonimiseerde gegevens over inhoud en activiteit op zijn app te verbeteren. TikTok zegt dat onderzoekers momenteel geen gemakkelijke manier hebben om inhoud te beoordelen of tests uit te voeren op hun platform. Ze zullen echter binnenkort toegang hebben tot openbare gegevens.

TikTok is bedoeld om onderzoekers meer transparantie te bieden

Daarnaast heeft het bedrijf ook een moderatiesysteem-API ontwikkeld. Het zal dit najaar beschikbaar zijn in het virtuele Centrum voor Transparantie en Verantwoording. De Moderation System API biedt toegang tot een reeks onderzoekers om de contentmoderatiesystemen van TikTok te evalueren en bestaande content in de app te onderzoeken. Bovendien kunnen onderzoekers hun eigen inhoud uploaden om te zien hoe verschillende soorten inhoud worden goedgekeurd, afgewezen of doorgestuurd naar moderators voor verdere evaluatie.

TikTok staat onder druk na beschuldigingen van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump. Om deze reden zal het bedrijf ook onafhankelijke experts toegang bieden tot de US Content Advisory Council API. TikTok biedt ook toegang tot gevoelige informatie, zoals: B. de trefwoordenlijsten, die worden gebruikt om mogelijk inbreukmakende inhoud te identificeren en te markeren. Volgens TikTok zullen deze veranderingen experts de mogelijkheid geven om diepere analyses uit te voeren.

Ten slotte zal TikTok in zijn driemaandelijkse handhavingsrapporten over de gemeenschapsrichtlijnen inzichten onthullen in de geheime beïnvloeders die het wereldwijd identificeert en van zijn platform verwijdert.

Meer informatie vindt u hier.

Literatuuraanbevelingen: TikTok verwijdert bijna 12,5 miljoen video’s uit Pakistan wegens beleidsschendingen