Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok-ketenposters brengen het oude internet tot leven

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok-ketenposters brengen het oude internet tot leven

Heeft u ooit een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd de e-mail door te sturen naar tien van uw contacten voor een geweldige verrassing? Of heb je ooit een bericht ontvangen dat je met 50 mensen moet delen om geld te ontvangen? Deze oude methoden van slechte marketing waren ongetwijfeld behoorlijk vervelend en degenen die het slachtoffer werden van dergelijke bijgelovige berichten waren gezegend met de spamfilters en privacytools in verschillende apps. Het lijkt er echter op dat TikTok, een van de meest gebruikte apps voor het maken van video’s, terugkeert naar het oude marketingtijdperk met de introductie van dergelijke kettingbriefposts.

Hoewel veel mensen er niet blij mee zouden zijn, is de nieuwe maliënkolder van TikTok positiever dan de vorige vervelende e-mail. Hiermee kunnen gebruikers video’s van zichzelf uploaden met virale geluiden en gebruikers vragen of dit nummer hun humeur verbetert. Dit soort ondertitels worden meestal begeleid: “Dit geluid is eigenlijk geen grap! Ik verdien nu meer geld dan ooit en mijn leven is gr8!” of simpelweg “Sla het niet over.”

Dankzij deze functie van TikTok kunnen gebruikers de komende weken of maanden gemakkelijk terugkerende gebruikers krijgen. Dergelijke berichten moedigen gebruikers ook aan om soortgelijke geluiden te blijven gebruiken en hun video’s leuk te vinden. Dit is een geheel nieuwe vorm van maliënkolder.

Hierdoor heeft TikTok veel herinneringen opgehaald en veel oude namen opgeroepen, vooral op het gebied van online gamen. Dit blijkt uit de plotselinge opkomst van TikTok’s Corn Kid, waardoor het Corn Kid-nummer extreem populair werd. Hoewel deze functie er in eerste instantie misschien slecht uitziet, is het algemene doel ervan redelijk goed en kunt u profiteren van de voordelen ervan.