Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok lanceert #BookTok om de liefde voor lezen in Pakistan nieuw leven in te blazen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok lanceert #BookTok om de liefde voor lezen in Pakistan nieuw leven in te blazen

Ter viering van de Internationale Dag van de Alfabetisering lanceerde TikTok zijn #BookTok-campagne in Pakistan om de liefde voor lezen nieuw leven in te blazen en zijn Pakistaanse gebruikers aan te moedigen om in contact te komen met de groeiende gemeenschap van boekenliefhebbers over de hele wereld.

#BookTok is de favoriete hashtag op TikTok voor alle inhoud met betrekking tot boeken, lezen, schrijven en alles daartussenin. Met boekrecensies, schrijftips, heropvoeringen van populaire romans en meer moedigt en inspireert deze hoek van TikTok anderen aan om van literatuur in al zijn vormen te genieten. De #BookTok-gemeenschap zit sinds begin 2020 op TikTok, maar zag in maart 2020 de eerste uitbarsting van inhoud met de start van thuisbestellingen. Gebruikers wendden zich tot TikTok om zichzelf te vermaken en #BookTok-aanbevelingen te ontdekken, waardoor de passie voor lezen opnieuw werd aangewakkerd die door de app is gegroeid, meer dan 12 miljoen video’s heeft geïnspireerd en tot nu toe wereldwijd meer dan 75 miljard views heeft bereikt.

Nu deze campagne in Pakistan plaatsvindt, kunnen leesliefhebbers hier meedoen en in contact komen met de groeiende wereldwijde #BookTok-gemeenschap om hun liefde voor boeken en literatuur te delen. #BookTok zal ook dienen als een hub om de rijke Pakistaanse literatuur te vieren en gedichten, baanbrekende romans en klassieke verhalen van prominente schrijvers en dichters in Urdu en andere regionale talen te delen met TikTok-gemeenschappen over de hele wereld.

Lees met de boeiende inhoud van TikTok

Boeken vermaken de massa al langer dan TikTok, maar met de lancering van de #BookTok-campagne kunnen gebruikers in Pakistan het klassieke leesplezier combineren met de boeiende inhoud van TikTok. TikTok-makers delen vaak hun liefde voor unieke of populaire onderwerpen en inspireren anderen om een ​​nieuwe hobby te beginnen of dieper in te gaan op een hobby die al deel uitmaakt van hun leven. Via deze gedeelde verbindingen verbeteren en benadrukken gebruikers producten waar ze van houden en bevorderen ze de groei van de gemeenschap, zowel op TikTok als daarbuiten. Dit zal volledig te zien zijn bij de lancering van het #BookTok-platform, een TikTok-gemeenschap vol creatieve individuen die een gemeenschappelijke passie voor literatuur delen.

Boeken zijn een van de oudste vormen van entertainment, en in lijn met de missie van TikTok om creativiteit te stimuleren en vreugde te brengen, heeft #BookTok boekenfans in verrukking gebracht en anderen aangemoedigd om even een pauze te nemen van het kijken om te genieten van het lezen. Met #BookTok kunnen gebruikers in Pakistan verbinding maken en communiceren met een levendige literaire gemeenschap op TikTok. #BookTok is slechts een van de vele gemeenschappen van gelijkgestemde individuen die de app heeft bevorderd, wat heeft geresulteerd in een wijdverbreide culturele impact buiten het platform.

Zie ook: Klokkenluider bekritiseert Facebook vanwege het kopiëren van TikTok