Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TikTok-ster Hareem Shah gearresteerd in Turkije

Let op: het volgende artikel zal je helpen: TikTok-ster Hareem Shah gearresteerd in Turkije

Harem Sjah is een van de beroemde TikTok-sterren die bekendheid verwierf door haar controverses met Pakistaanse politieke figuren. Ze staat graag in de schijnwerpers en heeft een grote aanhang dankzij haar TikTok-video’s. Volgens de laatste rapporten blijkt het stel globetrotters te zijn terwijl Hareem Shah haar nieuwste vermakelijke video’s blijft delen terwijl ze de tijd van haar leven heeft in Istanbul, Turkije.

Hareem Shah werd gearresteerd tijdens haar reis naar Turkije!!!

Onlangs hoorden we dat Hareem Shah in Turkije werd gearresteerd terwijl ze een grote hoeveelheid goud en geld bij zich had op de luchthaven. Shah wilde met haar man vanuit Turkije naar Muscat gaan. De Turkse politie stal een grote hoeveelheid goud en geld van hen, waarna ze werden gearresteerd. Beide worden onderzocht door de Turkse autoriteiten.

Er was veel controverse over Shah geweest. De Federal Investigation Agency (FIA) had op 28 januari van dit jaar verschillende banken gevraagd de rekeningen van Hareem Shah te bevriezen. Bovendien raakte de socialemediaster na haar snackvideo in een juridische puinhoop. Het werd op het videoplatform geplaatst waarop ze zit met stapels Britse ponden. Terwijl ze met het geld pronkte, zei Shah dat het de eerste keer was dat ze een “grote hoeveelheid” geld van Pakistan naar Londen had vervoerd.