Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Tips voor het voor de eerste keer opladen van de Samsung-batterij

Het eerste waar we aan denken bij het kopen van een mobiele telefoon is de verwijzing naar de eerste batterijlading van Samsung. We weten niet zeker hoeveel tijd we moeten opladen en of we het oplaadpercentage moeten gebruiken voordat we de batterij opladen. Lees dit artikel en uw twijfels zullen worden weggenomen.

Hoe voer ik de eerste Samsung-batterijlading uit?

De eerste Samsung-batterijlading van een mobiele telefoon is erg belangrijk, ongeacht het model Samsung-apparaat. en door gebrek aan kennis doen de meeste gebruikers het verkeerd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat veel aanbieders ook niet goed geïnformeerd zijn en u slecht advies zullen geven.

We zijn eraan gewend te horen dat we de batterij moeten leegmaken voordat we hem opladen, en deze informatie leidt ertoe dat we een ernstige fout maken, omdat we in werkelijkheid het tegenovergestelde moeten doen.

Ontdek hoeveel tijd u moet besteden aan het opladen van uw nieuwe mobiele telefoon

De batterijen in de nieuwe Samsung-toestellen zijn gemaakt van lithium en zijn ontworpen om op te laden wanneer jij daar behoefte aan hebt. Ongeacht of de batterij nog 10%, 50% of maximaal 80% heeft, u kunt hem opladen. Het is belangrijk dat u uw mobiele telefoon nooit uitzet omdat de batterij leeg is.

Wij raden u aan het apparaat uit te schakelen als u reserve hebt en niet weet hoe u het op het lichtnet moet aansluiten, zodat u het niet zelf uitzet. Wanneer ze je hun nieuwe Samsung geven, zet je deze gewoon op de stream totdat deze 100% klaar is en koppel je hem vervolgens los. Let niet op het percentage meegebrachte vracht.

Leer hoe u uw mobiele batterij kunt beheren

  • Voorkom dat de lading met 5% zakt en let op dat het niet nodig is om hem tot 100% op te laden.
  • Laat hem niet aangesloten als hij al voor 100% is opgeladen.
  • Laat hem niet de hele nacht aangesloten.
  • Als u uw mobiele telefoon een tijdje niet gebruikt, bewaar hem dan voor minimaal 40%, maar ook voor 100%.
  • U moet opladers gebruiken die dezelfde spanning leveren als de originele oplader.
  • Initiële laadprocessen van 8 uur of meer zijn eigenlijk niet nodig (dat was bij oude accu’s).

Kortom, het is erg belangrijk om aandacht te besteden aan de batterijen van mobiele telefoons, aangezien de goede werking van deze apparaten hiervan afhankelijk is. Ze moeten beschermd zijn tegen oververhitting en dus duurzaam zijn.