Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Tiramisu-update voor Android 13 komt niet in de nabije toekomst: rapport

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Tiramisu-update voor Android 13 komt niet in de nabije toekomst: Rapport

Zoekmachinegigant Google had aangekondigd dat de Android 13 Tiramisu-update een van de grootste OS-verschuivingen ooit zal brengen. Er wordt dan ook veel gediscussieerd over de komende Android-update. Velen hoopten op een brede acceptatie in de nabije toekomst, aangezien Google de eerste preview van Android 13 eerder uitbracht dan eerdere versies van het besturingssysteem. Dit bracht velen ertoe te geloven dat Android 13 eerder dan normaal beschikbaar zal zijn voor het grote publiek. Recent onderzoek heeft echter gesuggereerd dat dit misschien niet het geval is. Op dit moment lijkt het erop dat de nieuwe versie pas in september beschikbaar zal zijn.

Tiramisu-update voor Android 13 komt niet in de nabije toekomst: rapport

Google heeft onlangs zijn Android 13-beveiligingsbulletin voor de huidige maand uitgebracht. Daarin gaat het bedrijf in op beveiligingsproblemen en hoe Android 13-apparaten met beveiligingspatchniveau 2022-09-01 hiertegen worden beschermd. In de verklaring wordt opgemerkt dat, hoewel het bulletin in augustus is uitgebracht, de daarin genoemde beveiligingsupdates pas in september beschikbaar zullen zijn.

De datum van de release notes en het feit dat Android 13 wordt geleverd met de beveiligingspatch van september 2022 onthullen niet noodzakelijkerwijs de plannen van Google voor Pixels. De open source-versie van Android 12 (AOSP) werd ook twee weken vóór de Pixel-upgrade uitgebracht, dus het is waarschijnlijk dat Google deze keer een soortgelijke aanpak zal volgen.

Google bracht in februari 2022 de eerste ontwikkelaarsbèta voor Android 13 uit. De eerste bèta werd een maand eerder dan normaal uitgebracht, zelfs een maand vóór de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf, Google I/O, in mei.

Ondertussen heeft Google onlangs Android 13 Beta 4 uitgebracht voor de gloednieuwe Pixel 6a, wat aangeeft dat het bètaprogramma mogelijk nog geruime tijd bij ons zal zijn.

Uitchecken? Meer dan 25 apps met meer dan 10 miljoen downloads in de Google Play Store zijn kwaadaardig: rapporteer