Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

TiVo Edge 2TB DVR lekt met Alexa, Dolby Atmos, 4K HDR

TiVo is van plan zijn DVR-productlijn voor thuisgebruik te updaten met een nieuw TiVo Edge-model, een lek dat eerder deze zomer werd gesuggereerd. Het model van Arris verscheen eerder dit jaar in een FCC-dossier, hoewel de meeste documentatie werd herzien en er weinig details beschikbaar waren. Dat veranderde dit weekend met een nieuw lek dat een afbeelding van de DVR onthulde, evenals een volledige lijst met de grootste functies.

Onderstaande afbeelding is van Niet grappigEr is hier een tweede afbeelding gedeeld, die de lijst met belangrijkste kenmerken van de TiVo Edge voor kabel-DVR toont. Het lijkt erop dat kopers ondersteuning kunnen verwachten voor Amazon Alexa, de mogelijkheid om met spraak naar inhoud te zoeken, Skipmode om advertenties in opgenomen inhoud over te slaan en de mogelijkheid om inhoud op meerdere apparaten te bekijken.

Bovendien suggereren de gelekte beelden dat de TiVo Edge zes tuners ondersteunt, wat betekent dat hij tot wel een half dozijn shows tegelijk kan opnemen. Dolby Vision HDR, Dolby Atmos Audio en 4K Ultra HD Video worden naar verluidt ondersteund. Er wordt gezegd dat de DVR 2 TB opslagruimte heeft.

De afbeelding hierboven suggereert dat gebruikers directe toegang krijgen tot de grootste streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu, YouTube, HBO GO, Amazon Prime Video en Pandora, plus ‘meer’ die niet in de lijst staan. Dit omvat de diensten die door de meeste gebruikers worden gebruikt. Net als bij het bestaande Bolt-model kunnen gebruikers echter niet meer nicheproducten downloaden dan op Android TV of Fire TV.

De TiVo Edge heeft een ontwerp dat de vervelende flex elimineert die we opmerkten in onze TiVo Bolt OTA-test. In plaats daarvan maakt het gebruik van een traditioneel plat ontwerp dat gemakkelijker onder een tv kan worden geschoven of op een bestaand product kan worden gestapeld. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend. Gezien het bestaande marketingmateriaal zal er waarschijnlijk binnenkort een officiële aankondiging komen.