Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Toegewezen netwerkstations zijn niet beschikbaar in Windows 10 (opgelost)

Let op: het volgende artikel helpt je: Toegewezen netwerkstations zijn niet beschikbaar in Windows 10 (opgelost)

Vandaag liet een van mijn klanten me weten dat de toegewezen netwerkschijven niet beschikbaar zijn op zijn Windows 10-pc. Nadat ik het probleem had geverifieerd, probeerde ik de gedeelde map opnieuw toe te wijzen aan een stationsletter, maar ik ontdekte dat de stationsletter die ik eerder gebruikte voor de toewijzing niet beschikbaar was. Als u een soortgelijk probleem heeft, lees dan hieronder verder om het probleem op te lossen.

Deze tutorial biedt instructies voor het oplossen van het volgende probleem in Windows 10: Geen netwerkstations in Windows 10 – Toegewezen netwerkstations worden niet weergegeven.

Oplossing: netwerktoegewezen schijven zijn niet beschikbaar in Windows 10- of Windows 7-besturingssystemen.

Suggestie: Voordat u hieronder verder gaat, installeert u alle beschikbare Windows 10-updates en controleert u of het probleem zich blijft voordoen.

1. Openen Register-editor. Om dat te doen:

1. Druk tegelijkertijd op Winnen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2. Binnenkomen regedit en druk op Binnenkomen om de register-editor te openen.

2. Navigeer naar deze sleutel in het linkerpaneel:

  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

3. Klik in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer Nieuw > DWORD (32-bits waarde).

Afbeelding

4. Geef de nieuwe waarde een naam: SchakelLinkedConnections in

Geen netwerkschijven Windows 10

5. Dubbelklik op de SchakelLinkedConnections in Waarde, wijzig de waardegegevens in 1 en klik OK.

Afbeelding

6. Sluit de Register-editor en opnieuw beginnen de computer.7. Na de herstart zijn alle toegewezen netwerkstations weer beschikbaar.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Toegewezen netwerkstations zijn niet beschikbaar in Windows 10 (opgelost) 1

Mục lục