Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Toetsenbordtaal kan niet worden verwijderd in Windows 10

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kan de toetsenbordtaal niet verwijderen in Windows 10

Veel gebruikers hebben het vervelende probleem gemeld dat ze een toetsenbordtaal in Windows 10 niet kunnen verwijderen omdat de ongewenste taal niet in de lijst met voorkeurstalen verschijnt. Het probleem van ongewenste taal die niet kan worden verwijderd in Windows 10 treedt meestal op na het installeren van software van derden of het updaten van Windows of als gevolg van een ongeldige “Systeemlandinstelling”.

Als u een toetsenbordtaal in Windows 10 niet kunt verwijderen, lees dan hieronder verder. om te leren hoe u het probleem kunt oplossen.

UPDATE: Toetsenbordtaal/-indeling kan niet worden verwijderd in Windows 10.

Methode 1. Wijzig de systeemlandinstelling.

De eerste stap om een ​​toetsenbordtaal te verwijderen die niet kan worden verwijderd uit de taalinstellingen in Windows 10 is het wijzigen van de instelling Systeemlandinstelling in uw taal.

1. Uit Taal Opties, open de Administratieve taalinstellingen.

2. Bij Administratie tabblad, klik Wijzig de systeemlandinstelling.

3. Wijzig onder Regionale instellingen de taal voor niet-Unicode-programma’s in uw taal. (bijvoorbeeld Engels (VS)) en klik OK.

Afbeelding

Klik op als u daarom wordt gevraagd Start nu opnieuw op om de wijziging toe te passen.

Afbeelding

Methode 2. Verwijder de ongewenste taal uit het register.

1. Navigeer naar deze Microsoft-pagina en ontdek het Toetsenbord-ID (als hexadecimaal getal) van de taal die u wilt verwijderen. *

Verwijder de invoertaal uit het register

2. Open vervolgens de Register-editor en verwijder de ongewenste taal uit deze twee (2) registerlocaties:

Afbeelding

3. Sluit de Register-editor en opnieuw beginnen uw pc. De ongewenste taal moet verdwenen zijn!

Methode 3. Taalinstellingen opnieuw instellen.

1. Open PowerShell als beheerder En ervaring de “Taallabel”de Windows-weergavetaal die u gebruikt met deze opdracht:

Afbeelding

2. Nu vervanging de LanguageTag-waarde in de volgende opdracht met de LanguageTag die u hierboven hebt gevonden en druk op Enter om de taalinstellingen opnieuw in te stellen.*

  • Set-WinUserLanguageList LanguageTag -Force

In dit voorbeeld is het commando bijvoorbeeld:

  • Set-WinUserLanguageList de-US -Force

Taalvenster 10 kan niet worden verwijderd

3. Sluit PowerShell. De ongewenste taal moet verdwenen zijn! *

*Opmerking: aangezien dit proces alle andere talen verwijdert die u aan uw computer hebt toegevoegd, kunt u doorgaan en alle andere gewenste talen opnieuw toevoegen.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Kan toetsenbordtaal niet verwijderen in Windows 10 1

Mục lục