Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 10 vechtspellen voor Android

Vechtspellen zijn een sensatie sinds de release van het legendarische Street Fighter II en Mortal Kombat in de jaren negentig. Beide games blijven tot op de dag van vandaag nieuwe edities en personages ontvangen. En beide zijn ook vechtspellen voor Android geworden!

Maar net als in videogames en speelhallen zijn dit niet de enige games in het genre, maar eerder de bekendste. Als je genoten hebt van het arcade-tijdperk en dit soort games opnieuw op je mobiel wilt spelen, ben je zeker goed bediend.

Hoewel spelletjes voor de lees- en rekenvaardigheid van kinderen welkom zijn, vooral vanwege het gebrek aan expliciet geweld, spelen stressvrije vechtspellen een goede rol.

Google Play bevat een verscheidenheid aan vechtspellen voor Android met verschillende thema’s. Spellen met superhelden, ninja’s, robots en straatvechters staan ​​op deze lijst, waarbij spreuken en magie worden uitgewisseld zoals vroeger!

En het beste is: als u problemen ondervindt bij het gebruik van touchscreenbediening, kunt u perfect kennis maken met deze zwakke pc-Android-emulators, ze installeren en uw geluk beproeven met toetsenbord en muis!

Bent u op zoek naar dit soort spellen? Bekijk dan hieronder welke de beste vechtgames voor Android zijn!

1. Marvel: Toernooi van Masters

De films van Marvel hebben ons een plezier gedaan door epische botsingen te laten zien tussen de grootste superhelden in hun filmische universum. Maar de afwezigheid van sommigen, zoals de X-Men-mutanten, de Netflix Daredevil of de Fantastic Four, wordt gemist.

Marvel Tournament of Champions kent niet dezelfde juridische barrières voor de deelname van helden en schurken van deze teams. Daarnaast zien we conflicten die nog niet in de bioscoop zijn verschenen.

Wil je zien of Captain America de Daredevil verslaat in een gevecht? Of wat dacht je van een kosmische supermacht-clash tussen de kapitein? Marvel en de Zilveren Surfer?

Ontdek het door Marvel: Tournament of Masters te downloaden door op de link te klikken!

2. Mortal Kombat

De game, die voorheen Mortal Kombat X heette, verwijderde de X uit de naam met de komst van Mortal Kombat 11 op consoles. Met de release kwamen de nieuwe personages uit de huidige editie en de versies van strijdlustig Dat bestond al in de franchise.

Met een gevechtsplan waarbij teams van drie tegen elkaar spelen, zijn de mechanica minder vloeiend dan in de vorige game. Aan de andere kant kun je door nabijheid behoorlijk agressief zijn in gevechten.

Bovendien is er geen manier om Fatality, het kenmerk van de franchise, als een groot pluspunt te beschouwen. Klik op de link om Mortal Kombat te downloaden!

3. EA Sports-UFC

Als je de voorkeur geeft aan iets met een meer realistische voetafdruk, dan is EA Sports UFC misschien iets voor jou, een van de beste vechtgames voor Android. Terwijl de sterren strijden in de verschillende UFC-categorieën, kun je je ideale gevecht creëren.

De game brengt toernooien met zich mee en stelt je in staat om tegen andere spelers te vechten. De hoogtepunten zijn de realistische graphics en de selectie van vechters, die maximaal 70 karakters hebben.

Klik op de link voor meer informatie over EA Sports UFC.

4. Echt boksen 2 Rocky

Nog een realistischer vangspel, Real Boxing 2 Rocky, bevat het legendarische personage van Sylvester Stallone om je te helpen de bokscarrière te beklimmen. Het is vermeldenswaard dat ook andere tegenstanders van de hoofdpersoon van de gelijknamige film aanwezig zijn, zoals Ivan Drago en Apollo Creed.

Met Real Boxing 2 Rocky kun je online tegen andere spelers vechten en je vechtstijl aanpassen. Je leert de verschillende soorten aanvallen en technieken die je kunt gebruiken om vijanden en bazen in het spel te bestrijden.

Download Real Boxing 2 Rocky voor Android via de link.

5. Street Fighter IV Champion-editie

Na jarenlang de koning van de internationale vechtspellen te zijn geweest, is Street Fighter IV overgestapt op mobiele apparaten. Street Fighter IV Champion Edition past de iconische titel aan het mobiele scherm aan, waarbij de graphics zo dicht mogelijk bij de originele versies blijven.

Je kunt arcade of online multiplayer spelen tegen Ken, Ryu, Cammy, Blanka en 28 andere personages uit de serie – 32 in totaal. Je kunt deze versie spelen via een touchscreen of met Android-bediening.

Klik op de link om Street Fighter IV Champion Edition op je telefoon te downloaden!

6. Power Rangers: Legacyoorlog

Ter herinnering aan Marvel: Tournament of Champions is de Power Rangers: Legacy Wars gemaakt om onze nostalgie naar het hoogste niveau te tillen. Met rangers uit de klassieke en huidige serie en legendarische schurken kun je je favoriete held kiezen en strijden tegen de scènes van de Japanse Sentai-geïnspireerde serie.

En het beste van alles: er zijn ook gevechten tussen Megazords en de gigantische monsters!

Met de game kun je concurreren met andere spelers en allianties vormen om de uitdagingen van de game te overwinnen. Dit is beschikbaar op Google Play en een van de beste vechtspellen voor Android.

7. Onrechtvaardigheid 2

Injustice 2 is een ander spel met een mobiele versie, een console en een computerversie. Het is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan DC-helden als Superman, Flash en Wonder Woman.

beste onrecht Android-vechtspellen

Volgens een soortgelijk schema als Mortal Kombat – beide games zijn gemaakt door dezelfde ontwikkelaar – kun je trio’s van helden bouwen met aanpasbare outfits. Hiermee kun je de plotgevechten en tijdelijke gebeurtenissen van de game aangaan en met andere spelers concurreren in online games.

Lees meer over het spel door het te downloaden via de link.

8. Goden van Rome

Als je van Grieks-Romeinse mythologie houdt, zou Gods of Rome een van de beste vechtspellen voor Android kunnen worden. Als je het goddelijke pantheon van deze mythologieën meebrengt, kun je ze dwingen om zonder reden te vechten, net zoals ze doen in mythologieboeken.

In de loop van de tijd beperkte het spel zich niet alleen tot deze goden en helden, maar bracht het ook elementen uit andere mythologische verhalen zoals de Chinezen of Egyptenaren mee.

Lees meer over de goden van Rome door de link te bezoeken.

9. Schaduwgevecht 3

Na twee edities van schaduwgevechten bracht Shadow Fight 3 eindelijk zijn vechters in het licht. Met veel details en goede graphics kun je verschillende soorten middeleeuwse krijgers gebruiken voor geschillen.

Samurai, Ninja’s, Vikingen en vele andere soorten kunnen worden geselecteerd om tegen wedstrijden te strijden. De game biedt een verscheidenheid aan karakteraanpassingsopties, of het nu gaat om kleding, bepantsering of vechtstijl.

Klik op de link om Shadow Fight 3 op uw Android-apparaat te downloaden.

Schaduwgevecht 3

10. Kung Fu bestrijden

Kung Fu Do Fighting rondt de lijst met de beste vechtgames voor Android af. Geïnspireerd door de klassieke 2D-vechtspellen uit de jaren 90, is er geen tekort aan personages in anime-stijl, maar ook aan magische en speciale bewegingen.

De game beschikt over een arcademodus voor één speler waarin een reeks willekeurige vijanden wordt bevochten totdat ze de baas bereiken. De tweede modus is Survival, waarin je tegen vijanden vecht totdat je gezondheidsbarrière verdwijnt, waardoor je score verbetert met het aantal rivalen dat je kunt verslaan.

Bezoek Google Play om Kung Fu Do Fighting te downloaden!

Wat zijn de beste vechtspellen voor Android?

Ben je al begonnen met het downloaden en testen van games uit onze lijst met de beste vechtgames voor Android? Welke is volgens jou de beste?

Reageer en bekijk onze app-nominaties om films en shows op Android of de beste originele Netflix-films te bekijken!