Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 4 YouTube-apps in de Microsoft Store voor Windows 10

Let op: het volgende artikel helpt je: Top 4 YouTube-apps in Microsoft Store voor Windows 10

YouTube is de beste plek om willekeurige video’s te bekijken van mensen die dingen doen. Er is een reden waarom dit platform de meeste video’s en kijkers heeft vergeleken met alle andere concurrenten. Nu weten wij dat Googlen Nog geen officiële app aangeboden Windows YouTube voor de Microsoft-winkel en dit zal in de verre toekomst misschien nooit gebeuren Android populair en ramen nog steeds dood op mobiele apparaten.

Beste YouTube-apps voor Windows 11/10

Voor mensen die liever kijken YouTube via een app, niet via een webbrowser, zijn wij er om u te helpen. Microsoft-winkel(Microsoft Store) heeft verschillende apps van derden YouTube en vandaag gaan we het hebben over wat je moet gebruiken.

  1. mijn pijp!
  2. WinTube voor YouTube
  3. Geweldige pijp
  4. YouTube-PWA.

1]mijnbuis!

Naar onze mening is myTube een van de beste YouTube-apps ter wereld. Microsoft-winkel als het niet de beste van hen is. We zijn er zo dol op dat we besloten hebben de ontwikkelaars te ondersteunen door te betalen om de add-ons te verwijderen.

Ondanks enkele problemen heeft deze app in de loop der jaren een lange weg afgelegd. De ontwikkelaar luistert naar gebruikers en doet er alles aan om de service te verbeteren.

Opgemerkt moet worden dat er een optie is om video’s te uploaden naar een computer met Windows 10. Als je wilt, kun je ook video’s uploaden naar je kanaal YouTube . Het is indrukwekkend, dus als je op zoek bent naar je eerste app voor YouTube dan zou MyTube je eerste keuze moeten zijn. Downloaden(Download) myTube vanuit de Microsoft Store (Microsoft Store).

2]WinTube voor YouTube

Deze app is behoorlijk behoorlijk, hoewel hij veel functies mist. Als je echter vooral geïnteresseerd bent in het bekijken van video’s en niet veel functies en een mooie interface gebruikt, dan WinTube voor de YouTube perfect.

Het belangrijkste hier is dat het werkt en het heel goed doet. WinTube downloaden(Download WinTube) vanuit de Microsoft Store (Microsoft Store) .

3]Geweldige pijp

Het meest interessante aan deze applicatie is dus dat deze behoorlijk rijk is aan functies en zich op hetzelfde niveau bevindt als myTube. Helaas is het onstabiel en dit kan van tijd tot tijd een probleem zijn. Zie je geweldige buis het gaat een tijdje goed, en dan gaat alles mis.

Het heeft het potentieel om myTube te overtreffen, maar om de een of andere vreemde reden slagen de ontwikkelaars er regelmatig niet in om het goed te doen.

Qua functies kunnen gebruikers video’s uploaden, video’s downloaden en inhoud in HD-kwaliteit streamen. Bovendien kunnen advertenties uw ervaring beïnvloeden, omdat ze het hele scherm in beslag nemen terwijl de video wordt afgespeeld. Geweldige buis downloaden(Download Awesome Tube) uit de Microsoft Store (Microsoft Store).

4]YouTube-PWA

Top 4 YouTube-apps in Microsoft Store voor Windows 10 2

Wat we leuk vinden YouTube-PWA is dat het een shell is, wat betekent dat je in feite een website laadt YouTube binnen de applicatie. Als je echt gevoel en design wilt YouTube dan moet je dit gebruiken.

Er valt hier eigenlijk niet veel te bespreken als het hierop aankomt YouTube-PWA . Als je weet hoe je het moet gebruiken YouTube in een webbrowser heb je hier geen problemen. Download YouTube-PWA(Download YouTube PWA) vanuit de Microsoft Store (Microsoft Store).

Eventuele aanbevelingen?(Enige aanbevelingen?)

YouTube is de beste plek om willekeurige video’s te bekijken van mensen die dingen doen. Er is een reden waarom dit platform de meeste video’s en kijkers heeft vergeleken met welke andere concurrent dan ook. Nu weten we dat Google nog geen officiële Windows YouTube-app voor de Microsoft-winkelen dit is iets dat in de verre toekomst misschien nooit zal gebeuren zolang Android populair is en Windows nog steeds dood is op mobiele apparaten.

Beste YouTube-apps voor Windows 11/10

Voor mensen die YouTube liever via een app bekijken dan via een webbrowser, zijn we er om u te helpen. Er zijn verschillende YouTube-apps van derden in de Microsoft Store en vandaag zullen we het hebben over de volgende die je zou moeten gebruiken.

  1. mijnTube!
  2. WinTube voor YouTube
  3. geweldige buis
  4. YouTube-PWA.

1]mijnTube!

De beste YouTube-apps voor Windows 10

Naar onze mening is myTube een van de beste YouTube-apps in de Microsoft Store, zo niet de beste van allemaal. We vinden het zo leuk dat we hebben besloten de ontwikkelaars te steunen door te betalen om advertenties te verwijderen.

Ondanks enkele problemen heeft deze app in de loop der jaren een lange weg afgelegd. De ontwikkelaar luistert naar gebruikers en doet er alles aan om de service te verbeteren.

We moeten erop wijzen dat er een optie is om video’s naar uw Windows 10-computer te downloaden. Als je wilt, kun je ook video’s uploaden naar je YouTube-kanaal. Het is behoorlijk indrukwekkend, dus als je op zoek bent naar je eerste YouTube-app, dan zou myTube je eerste keuze moeten zijn. Download myTube vanuit de Microsoft Store.

2]WinTube voor YouTube

Top 4 YouTube-apps in Microsoft Store voor Windows 10 3

Deze app is behoorlijk behoorlijk, hoewel hij veel functies mist. Als je echter vooral geïnteresseerd bent in het bekijken van video’s in plaats van het gebruiken van de vele functies en mooie interface, dan is WinTube voor YouTube perfect.

Het belangrijkste hier is dat het werkt en het heel goed doet. Download WinTube uit de Microsoft Store.

3]Geweldige buis

Top 4 YouTube-apps in Microsoft Store voor Windows 10 1

Oké, het interessante aan deze app is het feit dat deze behoorlijk rijk is aan functies en zich op een vergelijkbaar niveau bevindt als myTube. Helaas is het niet stabiel en dat kan af en toe een probleem zijn. Kijk, Awesome Tube heeft de neiging om een ​​tijdje goed te werken, en daarna gaat het allemaal bergafwaarts.

Het heeft het potentieel om myTube te overtreffen, maar om de een of andere vreemde reden slagen de ontwikkelaars er niet regelmatig in om de zaken goed te krijgen.

Qua functies kunnen gebruikers video’s uploaden, video’s downloaden en inhoud in HD-kwaliteit streamen. Bovendien kunnen de advertenties u uit de ervaring halen, omdat ze het hele scherm beslaan terwijl een video wordt afgespeeld. Download Awesome Tube uit de Microsoft Store.

4]YouTube-PWA

Top 4 YouTube-apps in Microsoft Store voor Windows 10 2

Wat we leuk vinden aan YouTube PWA is het feit dat het een wrapper is, wat betekent dat je de YouTube-website in feite in een app laadt. Als je het echte YouTube-gevoel en -ontwerp wilt, is dit wat je moet gebruiken.

Er valt hier echt niet veel te zeggen als het gaat om YouTube PWA. Als je weet hoe je YouTube in de webbrowser moet gebruiken, zul je hier geen problemen tegenkomen. Download YouTube PWA uit de Microsoft Store.

Mục lục