Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 5 beste tekstspion-apps om tekstberichten bij te houden

Als het gaat om toegang tot internet, is er niets belangrijker dan beveiliging. Daarom zou je moeten overwegen om een ​​spionage-app te installeren. Het monitoren van uw telefoon- en internetactiviteit is een belangrijke stap die u moet nemen als u kinderen heeft om ze veilig te houden en uzelf te beschermen tegen cyberdreigingen. Deze apps kunnen ook een effectief hulpmiddel zijn om de activiteit van werknemers te volgen en kunnen ook worden gebruikt om ongewenste internetinhoud en apps te blokkeren.

Xnspy

Xnspy is een van de beste spionage-apps die er is met een gebruiksvriendelijke interface en compatibel is met Android en iOS. Het instellen van de app duurt slechts 5 minuten. U installeert eenvoudig de app, selecteert uw abonnement en vult het online formulier in. XNSPY biedt 24/7 klantenondersteuning inclusief e-mail en live ondersteuning. De app geeft je de mogelijkheid om gegevens te bekijken zoals oproeplogboeken, internetgebruik, sms-berichten, Facebook Messenger, Snapchat en webgeschiedenis. De app biedt ook optimale beveiliging om gecontroleerde gegevens veilig op te slaan die gemakkelijk toegankelijk zijn met elke smartphone of tablet.

Kenmerken:

 • Compatibiliteit met Android en iOS
 • Neemt telefoongesprekken op
 • Externe opslag van gecontroleerde gegevens
 • 24/7 klantenservice
 • Verborgen modus

Spyzie

Spyzie is een Sms-spionage-app Dit is ter ondersteuning van het monitoren van telefoonactiviteit, dat veel wordt gebruikt om de activiteiten van kinderen te volgen. We leven in een tijd waarin de meeste jongeren tussen 12 en 14 jaar hun eerste smartphone krijgen. Daarom is het zo belangrijk om hun online activiteiten te volgen. Met Spyzie kunt u de webgeschiedenis, oproeplogboeken, foto’s en tekstactiviteiten van uw kinderen volgen. Hoe u uw kinderen kunt beschermen tegen cyberpesten en online bedreigingen en hoe u kunt voorkomen dat ze toegang krijgen tot ongepaste inhoud. De app is eenvoudig in te stellen. U downloadt eenvoudig de app, voert uw e-mailadres en wachtwoord in en selecteert vervolgens uw apparaat. Met Spyzie kun je ook geïnstalleerde apps bekijken, contacten zoeken en een GPS-tracker gebruiken.

Kenmerken:

 • Compatibiliteit met Android en iOS
 • GPS-tracking
 • kalender toegang

mSpy

mSpy wordt momenteel beschouwd als een van de beste monitoring-apps. Het maakt monitoring van oproepen, instant messages en activiteiten op sociale media mogelijk en wordt geleverd met een GPS-tracker. De app is eenvoudig te installeren en heeft zelfs een verborgen modus. Als u een ouder bent, kunt u mSpy gebruiken om de activiteiten van uw kind te volgen, zodat u precies kunt zien wat ze doen. De app is voorzien van een keylogger en stelt je in staat om websites, apps en ongewenste oproepen te blokkeren.

Kenmerken:

 • Trefwoordmeldingen
 • Toegang tot contacten
 • Bewaak foto’s en video’s

SpyEra

SpyEra is een app waarmee u telefoonactiviteit kunt volgen en internetinhoud kunt filteren. De app is Android-compatibel en kan ook op je iPhone worden gebruikt, mits deze is gejailbreakt. Het heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee u e-mails kunt controleren, contacten kunt zoeken, sms-berichten kunt bekijken en meer. Met het bedieningspaneel kunt u de telefoon ook op afstand bewaken. De installatie duurt slechts enkele minuten. Veel werkgevers gebruiken SpyEra om hun activiteiten bij te houden. Een van de meest indrukwekkende functies moet de spionagecamera zijn waarmee u op afstand foto’s kunt maken.

Mobiele Stealth

Als u een spionage-app wilt downloaden om de internetactiviteit van uw kind te volgen, moet u MobiStealth downloaden, een monitoring-app die gemakkelijk toegankelijk is op elke smartphone, tablet of computer. De app wordt geleverd met oproep-, sms- en e-mailbewaking, waarmee u ook op afstand contacten kunt zoeken, webgeschiedenis kunt bekijken en afbeeldingen kunt bekijken.

Kenmerken:

 • Compatibiliteit met Android en iPhone
 • keyloggers
 • Neemt oproepen op

Mục lục