Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 5 Samsung Galaxy Note 10 Plus stoere hoesjes

Dus als je het nieuwe vlaggenschip van Samsung hebt gekocht, ben je waarschijnlijk op zoek naar de meest beschermende hoesjes die beschikbaar zijn om je dierbare Galaxy Note 10 Plus te beschermen. Om deze reden hebben wij een top 5 van stoere hoesjes geselecteerd die de beste bescherming bieden.

1. Officiële Samsung Galaxy Note 10 Plus beschermhoes

Laten we dus eens kijken naar de officiële case van Samsung. Het wordt geleverd in twee kleuren, zilver en zwart. Dankzij de randen en rubberen randen ligt hij uiterst goed in de hand. De behuizing lijkt een beetje omvangrijk. Omdat de nieuwe Samsung-telefoon echter behoorlijk duur is, heb je wat extra bescherming nodig om zijn onberispelijke uiterlijk door de jaren heen te behouden. Het hoesje heeft een standaard aan de achterkant, wat erg handig is in het dagelijks leven, waardoor je je telefoon op het bureau of op een vlakke ondergrond kunt plaatsen en video’s kunt bekijken.

Koop hier een officieel Samsung Galaxy Note 10 Plus beschermhoesje

2. Eiger North-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 Plus

Het volgende geval dat we zullen bekijken is de zaak Eiger Nord. Dit klassieke hoesje met een zwarte afwerking is voorzien van een verhoogde rand en schokabsorptietechnologie, waardoor uitstekende bescherming wordt geboden zonder dat de telefoon dikker wordt. Het hoesje strekt zich perfect uit tot aan de rand van de telefoon zonder het scherm te beïnvloeden. Dus als je op zoek bent naar een beschermhoes maar niet van grote, omvangrijke hoesjes houdt, dan is dit misschien een goede optie voor jou.

Eiger North-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 Plus

Koop hier het Eiger North-hoesje voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus

3. i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro robuuste hoes

Hier hebben we de i-Blason UB Pro Rugged Case, wat ongetwijfeld een heel sterke beschermhoes is. Het maakt gebruik van een speciaal ontworpen clip-in-systeem dat de achterkant en randen van uw telefoon volledig omringt. De verhoogde randen verminderen het risico op krassen wanneer u uw telefoon met de voorkant naar beneden op een vlakke ondergrond legt. Bovendien biedt het valbescherming van militaire kwaliteit dankzij extra opvulpunten op alle vier de hoeken. Door het gebruik van meerdere lagen en materialen ontstaat er een stoere industriële look. i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro Robuuste Case

Koop hier het i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro robuuste hoesje

4. UAG Monarch-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 Plus

De UAG Monarch Case wordt gekenmerkt door een geweldig ontwerp en de Note 10 Plus valt ook op door de verborgen Aura-lichtkleur. Het omhult je telefoon met 5 lagen hoogwaardige beschermende materialen en integreert het opvallende ontwerp op de achterkant. De gestructureerde zijkanten van de case zorgen voor een goede grip om het risico te verminderen dat de telefoon uit je hand glijdt. Deze hoes is verkrijgbaar in twee kleuren: prachtig karmozijnrood en klassiek zwart.

UAG Monarch-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 Plus

Koop hier het UAG Monarch-hoesje voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus

5. Ringke Fusion X Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje

Eindelijk is er terug een optie voor degenen die niet van plan zijn de prachtige Galaxy Note 10 Plus te bedekken. Het Ringke-hoesje beschermt tegen stoten en vallen en laat de achterkant van je telefoon zien met de doorzichtige achterkant. De Ringke Fusion X biedt dankzij Fusion valbescherming van militaire kwaliteit Het biedt drie kleuropties: blauw, zwart en camouflagezwart.

Ringke Fusion X Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje

Koop het Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje van Ringke Fusion X

Afronden!

Bedankt voor het bekijken van dit artikel. We hopen dat je ervan genoten en het nuttig vond. Als je ons volledige assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus wilt zien, klik dan hier.

Mục lục