Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 5 Whitestone Screen Protector-compatibele hoesjes

In de post van vandaag introduceren we de top 5 hoesjes die compatibel zijn met de Whitestone-schermbeschermer. Omdat de Whitestone screenprotector vrij duur is, wil je niet het risico lopen dat hij eraf valt nadat je je hoesje hebt omgedaan. Dus wil je weten welke hoesjes je veilig kunt gebruiken met de Whitestone screenprotector, lees dan verder!

1.LoveCases Samsung Note 10 Plus Polka Leaf Telefoonhoesje – Doorzichtig Multi

De LoveCases hoesjes zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal. Het glijdt heel gemakkelijk en moeiteloos over de telefoon. Hij zit precies op de randen van de schermbeschermer zonder hem aan te raken, zodat uw Whitestone-schermbeschermer volledig veilig is zonder het risico dat hij van de randen loslaat.

Koop hier LoveCases Samsung Note 10 Plus Polka Leaf telefoonhoesje

2.UAG Plyo Samsung Galaxy Note 10 Plus-hoesje

De UAG Plyo Case voor Note 10 Plus is een iets hardere optie. De hoes heeft gewatteerde hoeken voor extra valbescherming en een iets verhoogde lip, maar overlapt de schermbeschermer niet. Zo steekt je Whitestone screenprotector niet af van de randen en heeft je Note 10 Plus 360 graden bescherming.

UAG Plyo Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje

Koop hier het UAG Plyo Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje

3. UAG Monarch-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 Plus

Deze case heeft de reputatie zeer beschermend te zijn en beschikt over 5 premium beschermingslagen en een veel grotere lip dan de eerder genoemde. Wanneer het hoek voor hoek lichtjes wordt ingedrukt, heeft het helemaal geen effect op de schermbeschermer – het past bijna goed tussen de hoes en de schermbeschermer.

UAG Monarch-hoesje voor Samsung Galaxy Note 10 PlusKoop hier het UAG Monarch-hoesje voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus

4.i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro Robuuste hoes

Een van de meest beschermende hoesjes op de markt, de i-Blason UB Pro Rugged Case is opgebouwd uit meerdere lagen om de beste bescherming te bieden. Het beschikt over een installatieproces op meerdere niveaus waarmee u het frame over het scherm kunt plaatsen voordat u het op de achterkant van de behuizing klikt. Hierdoor verklein je de kans dat het glas van het scherm loslaat als je het hoesje over de hoeken van de telefoon schuift. Het hoesje overlapt een beetje het scherm, maar niet de schermbeschermer, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het optilt of scheurt.

i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro Robuuste Case

Koop hier het i-Blason Samsung Galaxy Note 10 Plus UB Pro robuuste hoesje

5. Officiële Samsung Galaxy Note 10 Plus beschermhoes

Meest recentelijk waren we de officiële Samsung-beschermhoes beu. Hij past goed als u de telefoon eerst vanaf de zijkant in uw zak stopt voordat u hem op zijn plaats klikt. De behuizing raakt de glazen screenprotector niet en laat daardoor voldoende bewegingsruimte over. Tegelijkertijd biedt het een strakke beschermhoes voor de telefoon.

Officieel Samsung Galaxy Note 10 Plus beschermhoesje

Koop hier een officieel Samsung Galaxy Note 10 Plus beschermhoesje

Afronden!

Bedankt voor het bekijken van dit artikel. We hopen dat je ervan genoten en het nuttig vond. Als je ons volledige assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus wilt zien, klik dan hier.

Mục lục