Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Top 7 gratis en nieuwe Android-apps voor september 2023

De maand september is aangebroken en we zijn terug met een nieuwe lijst met nieuwe Android-apps die de afgelopen maanden zijn uitgebracht. Net als onze oudere edities zijn onze apps deze keer onderverdeeld in verschillende categorieën. Van een handige klembordmanager tot een tijdbesparende app-launcher tot een gebruiksvriendelijke onkostenmanager, we hebben het allemaal.

Vanzelfsprekend helpen deze apps u niet alleen productief te zijn, maar verbeteren ze ook uw algehele telefoonervaring.

Dus als u uw smartphone-ervaring wilt vernieuwen, vindt u hier een aantal gratis en nieuwe Android-apps die u zeker eens moet bekijken.

Laten we beginnen.

1. Lanceerbord

Heb je een hekel aan het concept van het zoeken naar apps in de app-lade? Naast dat het een saaie baan is, is het ook een enorme tijdverspiller.

Welnu, de makers van Launchboard lijken dit probleem met hun app te hebben opgelost. Deze coole app heeft een kleine toetsenbordwidget. Je hoeft dus alleen maar de eerste letter van de app in te typen en alle apps die daarmee beginnen verschijnen direct. Cool toch?

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

En dat is niet het einde van het verhaal. Launchboard werkt bovenop je huidige launcher, dus je hoeft ook geen launcher-functies op te offeren.

Voeg hem gewoon als widget toe aan je startscherm en je kunt alle app-snelkoppelingen vaarwel zeggen.

2. Draai de Niet storen om

Flip DND is een handige kleine app die volgens mij bijna iedereen tegenwoordig zou moeten hebben, vooral als je last hebt van onnodige meldingen. Deze app schakelt je telefoon naar de Niet storen-modus als je hem met de voorkant naar beneden houdt, en naar de normale modus als je hem met de voorkant naar beneden houdt. Gaaf, zou ik zeggen.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

Het is een eenvoudige app die geen speciale instellingen heeft, behalve de optie voor prioriteitsmeldingen. In plaats daarvan worden de standaard Niet storen-instellingen van uw telefoon gebruikt.

De volgende keer dat u zich op uw werk moet concentreren, houdt u deze gewoon open.

3. Klembordbeheer

Heeft u ooit een tekstfragment gekopieerd om het vervolgens te overschrijven omdat u vergat het te plakken? Als uw toetsenbord ook geen klembordfuncties ondersteunt, zult u vaker in deze situatie terechtkomen dan u zou willen.

De toepasselijk genaamde Clipboard Manager-app probeert daar verandering in te brengen met zijn eenvoudige maar krachtige app. Het bewaart alles in zijn archief wanneer u een tekst kopieert. En wanneer u de tekst opnieuw nodig heeft, kopieert u deze gewoon vanuit de app. Bovendien is er een notitie die zegt dat je er met een aanraking van je vinger toegang toe hebt.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019 4Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

Er zijn ook een aantal aanpassingsopties die u naar eigen wens kunt aanpassen. U kunt bijvoorbeeld het automatisch opschonen instellen op een maand of opgeven waar u onder meer een back-up van uw oude notities wilt hebben.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

4. Kosten: eenvoudige tracker

Uitgaven zijn een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven en het is altijd een slim idee om ze bij te houden, hoe groot of klein ze ook zijn. Je wilt toch niet je weekend doorbrengen met ingewikkelde bankafschriften?

Met de toepasselijk genaamde Expenses-app kunt u uw transacties met slechts één druk op de knop registreren. Selecteer eenvoudig de valuta en voeg uw invoer toe. Daarnaast kun je ook een dag toevoegen aan je gezamenlijke uitgaven.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

En dat is niet het einde van het verhaal. Ook kunt u gegevens importeren en exporteren naar Excel-bestanden als u de dataset op een groter scherm wilt bekijken. U kunt ook meerdere valuta’s aan de tabel toevoegen. Deze functie is vooral handig als u naar het buitenland reist.

Wat nog belangrijker is, u kunt ook uw uitgaven filteren. Momenteel biedt de app vier filters: Vandaag, Deze week, Deze maand en Alle tijden. Tik er gewoon op en al uw transacties worden voor u op een rij gezet.

5. Snelkoppeling maken

Vind je het leuk om aangepaste snelkoppelingen op het startscherm van je telefoon te hebben? Zo ja, dan zul je verliefd worden op Shortcut Creator. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hiermee snelkoppelingen maken naar veelgebruikte bestanden, instellingen en contacten, zodat u deze direct kunt openen wanneer u het scherm ontgrendelt.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

Hoewel de interface van de app er wat gedateerd uitziet, is het gebruik ervan eenvoudig en duidelijk. Als u het linkermenu opent, worden alle taken en apps zichtbaar die in aanmerking komen voor snelkoppelingen. Van ontwikkelaarsopties tot PDF-bestanden en afbeeldingen, er is genoeg om uit te kiezen.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

Het enige dat u hoeft te doen, is er een kiezen, een pictogram selecteren en dit aan het startscherm toevoegen. Simpel, zie je.

6. Lucidpix 3D-fotogenerator

Lucidpix 3D Photo Generator is voor alle Instagram-liefhebbers die er zijn. Het voegt een cool 3D parallax-effect toe aan je selfies en foto’s en geeft ze een onderscheidende uitstraling. Daarnaast zijn er een aantal stickers en frames om het nog verder te verbeteren.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

Het gebruik van de app is eenvoudig en duidelijk. Klik gewoon op een selfie, voeg een kader toe en sla het op. Dat is het.

En het beste aan deze app is dat je hem direct met anderen kunt delen op Facebook of Instagram.

Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019Gratis en nieuwe Android-apps voor september 2019

De frames van Lucidpix zijn geweldig voor Instagram- (of Facebook-)verhalen, het enige nadeel is dat het een watermerk aan alle afbeeldingen toevoegt.

7. Groenten

Last but not least hebben we een coole wallpaper-app voor je. Deze nieuwe app heet Crisper en brengt illustraties en afbeeldingen met hoge resolutie naar je telefoon. Het hele punt van deze app is de strakke en overwegend witte look die een gevoel van rust geeft.

Wallpaper-apps voor Samsung Note 10 Plus 3Wallpaper-apps voor Samsung Note 10 plus 4

Naast illustraties en afbeeldingen kunt u ook door een aantal samengestelde collecties bladeren.

Cijfer: Crisper bevindt zich momenteel in vroege toegang, dus er kunnen enkele problemen zijn.

Verbeter uw Android-ervaring

Dus welke van deze apps krijg je als eerste? Als je het mij vraagt, zou de eerste app op je lijst de Launchboard-app moeten zijn, gevolgd door Clipboard Manager. Tijd is geld, toch?

Volgende: De editie van de beste Android-apps van vorige maand gemist? Lees alles over de apps in het volgende artikel.