Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Toshiba biedt een geld-terug-garantie op een 15-inch Satellite Pro-laptop

Toshiba heeft een goedkope 15-inch laptop aangekondigd met een geld-terug-garantie voor de Core i3/i5-modellen als deze in het eerste jaar gerepareerd moeten worden.

De Satellite Pro R50 is gericht op onderwijsinstellingen, overheden en MKB-bedrijven waar apparaten met krappe budgetten nodig zijn.

Toshiba hanteerde bij de productie van de laptop dezelfde aanpak als bij de hoogwaardige Tecra- en Portege-modellen. Daarom heeft het bedrijf er vertrouwen in dat het een geld-terug-garantie biedt. De R50 is in eigen huis ontworpen en vervaardigd en heeft onafhankelijke HALT (Highly Accelerated Life Tests) ondergaan.

De kunststof behuizing weegt 2,3 kg en is onder druk getest tot 30 kg. Toshiba certificeert het toestel ook voor een valtest vanaf 50 cm, waarbij een 3D-sensor de harde schijf beschermt tegen schokken.

De belangrijkste specificaties zijn onder meer een 15-inch scherm met antireflectiecoating en een resolutie van 1366 x 768. Het apparaat heeft in totaal 3 USB-poorten, HDMI- en RGB-poorten en een SD-kaartsleuf. Er is ook een full-size Ethernet-poort in de behuizing ingebouwd.

Apparaten kunnen maximaal 1 TB opslagruimte en maximaal 16 GB RAM ondersteunen. Toshiba biedt de keuze tussen Intel Celeron en Core i3- of i5-processors.

De Pro-laptops zijn vooraf geïnstalleerd met Windows 7 Pro met de optie om te upgraden naar Windows 8.1 Pro en hebben een batterijduur van zeven uur.

De prijzen voor de R50 beginnen bij £ 299 voor het Celeron-model en stijgen tot £ 499 voor de i5-chip. Het apparaat is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Toshiba-dealers.